Hvvakpln Arkadaşlar merhaba bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var 15 haftalık hamileyim iğnesi ne zamn yapılıyor bilgisi olan varmı doktoroda bir kere gittik yardımcı olursanız çok sevinirim 😊
Gamzedngdn Hvvakpln 28. Haftada oluyor canım iğnesi o haftada doktoruna gidiyorsun o seni yönlendiriyor hiç ağrısız acısız hayatımdaki yalnız başıma yaptırdığım ama hiç canımın yanmadığı ilk iğneydi 😃
Gocmnn Hvvakpln 28. Haftada vurulucam bende doktor bir test yaptı negatif cıktı oyüzden olman gerek dedi
Angell9453 Hvvakpln bizde de var kan uyuşmazlığı fakat ben 32 haftalığım henuz doktorum iğne yapmadı 2 gün once kan verdım ona göre iğne yapacağını söyledi kan sonucuna göre..
MyLittleHeart Hvvakpln hayır kalçadan benim kanamam olduğu için 8. Haftada vurundum birde 28de olucam
Gamzedngdn Hvvakpln hayır kuzum kalçadan yapılıyor hiç hissetmedim bile ben ilacı bile hiç yakmıyor 😌
Bahar-dnmz25 MyLittleHeart canım benimde 11. Haftamda kanamam olmuştu iğnemi vuruldum şuan 29+6 yım doktorum 28 de vurulmama gerek kalmadığını söylemişti bi sıkıntı çıkmaz inşallah varmı bi fikriniz
MyLittleHeart -Aysenur- kan gruplarınızı biliyo musunuz bilmiyorsanız kan verip kan gruplarını öğrenmeniz gerekiyor
-Aysenur- Hvvakpln MyLittleHeart evet kan gruplarimizi biliyoruz benim sifir pozitif esimin a pozitif
Gul-08 -Aysenur- ikiniz de pozitifseniz kan uyuşmazlığınız yok, annenin negatif babanın pozitif olduğu durumlarda oluyor
Gamzedngdn -Aysenur- ama o zaman sizin kan uyuşmazlığınız yok ki iğneye de gerek yok bu durumda sizin negatif eşinizin pozitif olduğu zaman kan grubu uyuşmazlık iğnesi gerekiyor ?
Gul-08 Hvvakpln kanamanız olursa hemen olmazsa 28. haftada ve doğumdan sonra bebeğin kanına bakıldıktan sonra sizin kanınızı almamışsa iğne olacaksınız
dilanhayat27 Hvvakpln kanamanız olmadıysa 28.haftada hatırlatın doktorunuza vuruyorlar kanamanız olduğunda anında vurulmanız gerekiyor bizimde kan uyuşmazlığımız var ve benim kanamam olmuşdu oyüzden 18.haftada hemen vuruldum