Zlhb biz ne yaparsak yapalım önemli olan insanların bilinçli olması bizim milletimiz boş çene yapmak için bile gelir yok çocukmuş yok bebekmis asla düşünmezler

• Zlhb bunu yanıtladı.

Hacermuaz aynen maalesef cahillik son seviye mesela kayınvalideme diyorum ne olur bak son 15 gün dikkat et hani sonuçta onu bunu gördüm bebekten uzak duruyum demicek tabi ederim etmem mi diyor benden gizli arkadaşlarıyla buluşuyor😑Ortamda meydana çıkıncada konuyu değiştiriyor🤷🏻‍♀️

snem342 gözde Özcan olması lazım haftaya gittiğimde görüşcem inşallah bend e

NihalBurak ne zaman sordunuz acaba başka biri vardı ben en son sorduğumda anlaşmayı bitirmişlerdi onunla yeni fotoğrafçı arıyolardı

snem342 ben gözde hanımı instagraödan takip ediyorum hayat hastanesinde çekim yapıyor sürekli hastaneye sormadım cuma günü kontrole gittiğimde gözde hanım hastane de olursa yüz yüze görüşeceğim hatta fiyat bilgisi için falan

Hacermuaz bende dün gittim sorduğumda sadece bir kişi refakatçi kalıyor dendi ben çok sevindim.En azından şu durum.duzelene kadar bebeğimi korumam gerekir

Hacermuaz merhaba canım dun acildrn giriş yaptım 6 katta dogum katında dogum olmadı ama bekleme salonunda bekledik biraz bir kac kişi girmek istedi hemsire ve doktorlar tarafından uyarıldılar ziyaretçi yasagı oldugunu söylediler