Selin3561 nimet_52 eyvah benımde mı öyle olucak acaba bu zamana kadar güzel gectı ama bundan sonrası böyle olursa yandım
Selin3561 nimet_52 bugün doktoruma korona olmuş olabılır mıyım bıle yazdım oda hayır kan değerlerinde bellı olurdu bulgular dedı Düşün o kadar taktım kafaya
nimet_52 Selin3561 var tabi canım yengem de böyle geçirmişti stres yapma belki de bundan sonrası rahat geçer bilemeyiz ki her gebelik farklı olabiliyor sonucta ama kolay da değil Bi can tasıyoruz sonucta zahmetli olması normal 💕 ikimize ve bütün gebelere kolaylık versin Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Selin3561 nimet_52 aminnn ınsallah bıtanem allahım yardım etsin sağ Salim alalım kucağımıza ne bıleyım işte böyle agrılar olunca bi tek bende oldu sanıyorum ıcım rahatladı senınle konuşunca
Selin3561 nimet_52 işte bu zamana kadar baya rahat gectı benım bı anda olunca sorgulamaya başladım halsızlık en çok benı sınır eden yerınden kalkamıyorum ya ağlıyorum sınırden
Pinarice Selin3561 evet sanki taş taşımışım gibi ya üstüne bide mide yanması, baş ağrısı, bel ağrısı, sırt ağrısı ekleniyo dayanılmaz oluyo canım çok iyi anlıyorum seni :(
Selin3561 Pinarice ah canım hepsı var hepsı bır arada soyledıklerının ayakta duramıyorum bırsey yapıyormusun geçmesi için
Hasibedenizli Selin3561 maalesef 30. Hafta itibari ile bu halsizlik ağrılar oluyor 37. Haftama giriyorum yarın mide bulantısı iştahsızlık uyku hali hat safhada artık vücut zorlanıyor
Selin3561 Hasibedenizli hadi ya oldumu sizde de 😔 kollarım kalkmıyor halsızlıkten tüm etlerim agrıyor çok korktum böyle olunca doktorumda normal dedı
Pinarice Selin3561 kıpırdıcak gücüm olsa yapıcam canım da hiç halim yok ki sadece yatıp dinleniyorum :(