Selin3561 Kızlarr aşırı bi halsızlıgım var 30 haftalığım kolumu kaldıramıyorum sırtım agrıyor her yerım agrıyor
ecembugra53 Selin3561 Doğuma yaklaştıkça oluyor canım ama farklı bir durum varsa doktorunuza görünün bazem bendede oluyor
Sude_uzum01 Selin3561 ayy bende öyleyim hepsi de var sırt ağrısı halsizlik baş ağrısı bulantı kusma 😑🥴 30 haftalığım bende
nimet_52 Selin3561 ah canım bende 28+5 im sırt ağrısı bel ağrısı arada vuran ama aklımı alan bacak ağrısı ve halsızlık her yerim ağrıyor resmen
Hasibedenizli Selin3561 maalesef 30. Hafta itibari ile bu halsizlik ağrılar oluyor 37. Haftama giriyorum yarın mide bulantısı iştahsızlık uyku hali hat safhada artık vücut zorlanıyor
Selin3561 Sude_uzum01 ahh canım ya sorma aynı bende gıttım mı doktora ben gıttım normal dedı hamılelıkten ama ben berbatım yatıyorum sureklı
Sude_uzum01 Selin3561 kesinlikle öyle canım hiç iş yapmasam Bile öyleyim gün boyu ☹️😑 cok halsizim kolum kalkmıyor cok kötü oldum uyuyamaz oldum ağrılardan
Selin3561 Sude_uzum01 nıye böyle olduk ya bırden benım 4 5 gündür böyle birden oldu bu haftalarla mı alakalı ki ıkımızde aynı haftayız hiç duydun mu başka bırinden canım
Pinarice 29+3 üm aynı durumdayım. Odadan diğer odaya gittiğimde bile sanki saatlerce koşmuşum gibi yoruluyorum. Umarım doğumdan sonra geçer :(
Selin3561 Pinarice aynen canım her yerım agrıyor dayak yemiş gıbıyım kafayı yiCem bebekler cekıyor heralde bizden
Pinarice Selin3561 evet sanki taş taşımışım gibi ya üstüne bide mide yanması, baş ağrısı, bel ağrısı, sırt ağrısı ekleniyo dayanılmaz oluyo canım çok iyi anlıyorum seni :(
Selin3561 nimet_52 ay aynı benımde böyle ödüm patladı doktoruma sürekli yazıyorum adam bıktı benden olur bunlar duyur ama ben ayakta duramadıkca yazıyorum neden gecmıyor dıye
nimet_52 Selin3561 normal panik yapman tabiki doktor bıksa da sen yine de kendinde fark ettiğin şeyleri paylaşmaya devam et doktorunla canım bende şuan öyle yatıyorum koltukta uykum var uyuyamıyorum sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor bazen ağlayasım geliyo ağrılardan napalm çekicez bu tatlı ağrıları bebeklerimiz için
nimet_52 Selin3561 24 ten beri felan böyleyim canım son günlerde dha da arttı önceki gebeliğimde de böyleydi hafta ilerledikçe şikayetlerim daha da artmıştı hatta
Selin3561 nimet_52 şuan resmen benı anlatıyorsun aynı bende uyumak ıcın yatıyorum agrılardan uyuyamıyorum stresten mıgdem yanıyor perısan oldum umarım ıkımızınkıde geçer bır an once😔🙏🏻
Selin3561 nimet_52 bugün doktoruma korona olmuş olabılır mıyım bıle yazdım oda hayır kan değerlerinde bellı olurdu bulgular dedı Düşün o kadar taktım kafaya
Selin3561 nimet_52 eyvah benımde mı öyle olucak acaba bu zamana kadar güzel gectı ama bundan sonrası böyle olursa yandım