MeryemEnes2 Selamun Aleykum bir sorum olacak niye uzun sure sonra ikinci cocuk dusununce olmuyor boyle olupta ıkıncı cocuğa sahip olan varmı uzun zaman sonra ve nekadar sürdü ikinci cocuk için
musti28 MeryemEnes2 14 yıl kendim istemedim kuzum sonra karar verdim oğlum çok istiyor kardeş diye şimdi 36+4 olduk şükür ara verince bir süre olmadı bir yıl kadar sürdü
Zeyneptoprak MeryemEnes2 yaş önemli aslında 2. Çocuktan sonra daha kolay oluyo derler ama yaş ilerleyince erkekte sperm kalitesi düşüyo kadında yumurta kalitesi ve 35 yaştan sonra myom oluşma Durumu da artıyo o yüzden doktora görünmekte fayda var
Ummugulsum123 MeryemEnes2 bende 5 sene sonra ikinci cocuk karar aldim biraz zor oldu ilk cocuguma Gore ikinci hamileyim 11 haftalik 6gunluk
MeryemEnes2 musti28 maşallah bende 7 yıl ara vermiştim iki yıla yakındır deniyoruz olmuyor hıc korunmadıkta
busra1708 musti28 merhaba. 14 yıl boyunca nasıl korundunuz? Ben de uzun bi zaman çocuk düşünmeyeceğim muhtemelen ama en garanti korunma yöntemi nedir bilmiyorum 🤷🏻♀️
musti28 MeryemEnes2 doktorum tedavi değilde folik asit başlattı uzun süre sadece onu kullandım hiç birşey yapmadım afedersiniz biraz ara verdikten sonra ilişkide boşalma sırasındaki pozisyonun da önemi olduğunu söylemişti allah kalbinize göre verir inşallah cnm
MeryemEnes2 musti28 afedersin her turlu pozısyonu denıyoruz🤣🤣🤣nebileyim Allahtan hayırlısı her ay umutsuz cıkınca insan kotu oluyor bazende😞
MeryemEnes2 Zeyneptoprak doktorada gıtdık her turlu testde verdık ikimizinde cocugu oldugu için sorun yok ama nıye olmuyor anlamadım
Rafet-0810-16 MeryemEnes2 oğlum 3.5 yasinda suan düşünüp yapmaya karar verdikten 3 ay sonra oldu suan 23 haftalik hamileyim ve ikinci oglum yolda 😍
gupsemnur MeryemEnes2 2 çocuktan sonra 10 yıl ara verdik korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay denedik olmadı sanırım yaş ilerledi olmayacak diye bıraktık takvim hesaplamayı felan o ay hamile kaldım kısmetmiş. Süpriz oldu bize aslinda şimdi 15 hafta olduk
Prensesim2018 MeryemEnes2 ben kendim istedim kizim 2yas 2 aylik olacak ben dogurdugum zaman yani 2 yas olacak araalrinda
Blackpink MeryemEnes2 canim hayit tentürü ic. Bende biraz ugrastim onu icmeye basladiktan sonra 3. Sisede hamile oldugumu ogrendim. Tabi takdir Allah’in. instagramda haceranafaydaverirsana sayfasi var ben ondan almistim. Bir arastir istersen.
musti28 busra1708 canım ben hiç korunmadım eşim geri çekilme yöntemi ile korundu hep 14 yıl boyunca ama bu yöntemi erkekler pek sevmezler 😊 işlerine gelmediği için de yapamıyorum der yükü senin üzerine atarlar
Hasibedenizli MeryemEnes2 merhabalar benimde 12 sene sonra ikinci hamileliğim 37. Haftaya girdik ve son 3 senedir korunmuyorduk akışına Bırak kafaya takınca olmuyor