Pelinim55 Ben 18 haftalık hamileyim gece n hafta yoğun kanamam oldu hastanede yattım şimdi progesteron hap kullanıyorum günde 1 defa o kadar çok korkunctu adet kanaması gibiydi şimdi izindeyim raporum bitmek üzere ise başlıycam ama nasıl
Nese33- Elif0 fitil olarak günde 3 defa kullandım kanama azalınca günde 2 defa şeklinde kullanmaya devam ettim 22. Haftada bıraktım.
iremgun Elif0 progestan vermiştir düzenli kullanmaya devam et bol su tüket en az 3 lt ve gerekirse 1 hafta rapor yazsaymış keşke doktorunuz
hifaninannesii Elif0 benim de oldu kanamam 3 ay boyunca da lekelenmem oldu düzenli olarak ignelerini yaptir ağır işler yapmamaya çalış ve tabiki bol bol dua et geçecek inşallah🤲
Prensesannesi96 Elif0 Bn 7. Haftaya kadar yaşadım cnm kesinlikle ilişkiden uzak durun rsk varsa dusuk önleyici iğne kuzenimde kullandı geçer insallah risk 🤲🏼🤲🏼
Merdgn Elif0 Benim de oldu hem 7. Haftada hem 12. Haftada. Kahverengi akıntı kanamanın bitmesine işaret ve zararlı değil diye biliyorum. Bol su iç ve dinlen. Progestan mı kullanıyorsun?
Elif0 Merdgn evet canım progestan kullanıyorum benımde suan kahverengi lekelenmem devam ediyor inşallah geçer😞