Mavilipembeli Yaseminnnnnnn geçen yaz defactodan almıştım karın bölgesi baya esnek Şuan yok sanırım aynısı modanisa da var çook rahat https://m.modanisa.com/drape-detayli-etekli-hamile-mayo--lacivert--defacto.html
Drn-Brc Kotondan aldım gecen hafta hamile mayosu değil normal mayo cok rahat 5-6 aylıkken giyeceğim için bir beden büyük aldım sadece ayrıca denize girmenin bir zararı yok sakin ve temiz yerlerde girmek yeterli
anneadayi91 Drn-Brc bence de. Benim doktorum önerdi hatta. Gidebildiğin kadar git. Ama ıslak kalma dedi. Yedek mayo almamız lazım.
Yagmurkoksal_61 Yaseminnnnnnn mom to be yazıyo siyah yanları esnek sonucta bı kac kere giyip kaldıracaz bence güzel hamile mayosu yazınca cıkıyor zaten
anneadayi91 A_S_K doktorum bana mutlaka denize gir demişti. Ama havuza girme. Bebek için iyi geliyormuş deniz.
Medusafer Yaseminnnnnnn ben 2 gün önce girdim denize ve inanılmaz rahatladım kesinlikle tavsiye ediyorum mayoyu da h&m den hamile reyonundan sipariş ettim ama henüz gelmedi mecbur bikiniyle girdim
Yaseminnnnnnn Medusafer bikinimi denedim alt kısmı dizimden yukarı çıkmadı 🤣ama bakarm hm nin mayosuna
snm_ Yaseminnnnnnn Valla ben bikiniyle giricem ya millet nasıl giriyor varsın göbeğim büyük olsun 😄 denedimde altı sıkmadı 😂Tabii siz nasıl rahat edecekseniz öyle girin 😊