Yaseminnnnnnn Nerden kaç beden aldınız ben hiç anlamadım bu işi bedenimiz çok değişiyor ne alım blmiyorum
A_S_K Yaseminnnnnnn Hamileyken deniz havuz önerilmez enfeksiyona çok açık bir durumdasınız. Bence hiç gerek yok 💁🏻♀️
Busimss Yaseminnnnnnn bende onu düşünüyorum ama çok kilo alınmadıysa normal bedenimizi alabiliyormusuz canım bir arkadasım öyle dedi
Sare07 A_S_K yoo yanlış biliyorsunuz. Havuz için tamamda, deniz önerilir. Hatta doktor bana bol bol yüz dedi.
Yaseminnnnnnn A_S_K aynrn doktorum yüzme iyi gelir dedi kaşlarını açtığı için doğumu kolaylaştırır diye
Busimss A_S_K yanlış bilgi deniz önerilir yüzmek hatta çok sağlıklıdır doktorunuza danışın isterseniz ☺️ Havuz enfeksiyona açıktır
anneadayi91 A_S_K doktorum bana mutlaka denize gir demişti. Ama havuza girme. Bebek için iyi geliyormuş deniz.
Mervenur_kcbs Sare07 aynen doğru biliyorsunuz ama çıktığınız gibi üstünüzüü iyi kurulayın enfeksiyon olabiliyormuş keşke bende gitsem şıp şıp yüzsem
A_S_K Sare07 Korona olan bir durumda denizde önerilmiyor, ayrıca suyu pis olan bir deniz hiç önerilmiyor. Merak etmeyin bende hamilelik geçirdim cok da iyi biliyorum 💁🏻♀️
Sare07 A_S_K herhalde İstabul boğazında yüzmeyecektir elbette temiz bir yere gider. Doktordan daha iyi biliyor olamazsınız. Hamilelik geçirip geçirmemekle alakası yok. Islak mayoyla durmadıktan sonra zararı yok hatta faydası var.
A_S_K Yaseminnnnnnn Bunun bilincindeyim su durumda hiç iyi bir fikir değil deniz bunu söylüyorum. Özellikle enfeksiyonu olan için hic önerilmiyor.
Sare07 A_S_K hanım efendi bakın benden başka arkadaşlarda yazmış. Ayrıca internette de apaçık var zaten. Neden polemik yaratayım, doktorların dediğini söylüyorum. Kavga için yer arıyorsunuz resmen.
Busimss Sare07 virüs bile varken doktoruma geçen hagta sordum daha gidebilirsin dedi yani virüs falan etkilemiyor pis yere gidilmez olur biter bunda tartışacak bir konu yok ki o bayan da uzattıkça uzatmış sende boşver bence herkes kendi bilgisiyle yetinsin ☺️
Yaseminnnnnnn Busimss ama karın kismimiz büyüyor sürekli bikini de fazla açık o gobekle bikini giymeyim dedim😊
Busimss Yaseminnnnnnn haklısın işte ama bende bi denicem ona göre bir beden büyük aşırım olmadı suan 34+6 haftalıgım zaten 😂
snm_ Yaseminnnnnnn Valla ben bikiniyle giricem ya millet nasıl giriyor varsın göbeğim büyük olsun 😄 denedimde altı sıkmadı 😂Tabii siz nasıl rahat edecekseniz öyle girin 😊