OlgaArslan neith bende pazartesi gideceğim unutmazsam inşallah bende sorayım kaçıncı haftada aldıklarını benimde karnım aşağı düştü son 2 haftadır üst taraf komple boş hareketleri de aşağıda inşallah erken gelmez
OlgaArslan neith 32+3 haftalık oldum ama sezaryen olacağından erken gelir diye korkuyorum çok yoruluyorum gün içinde nerdeyse hiç oturmuyorum 😒
Deletedmom337 Hilall3 bizde 33+4 uz seninle ayni zamanda dogurucaz canm umarim saglicakla gelir bebislerimiz
AnneyimHamileyim Hilall3 Iyi gidiyo canım bugün kontrolumuz vardı amniyotik sıvı az olduğunu söyledi doktor 34+3 deyiz kilomuz 2.600 rahim açılmış ve kısalmış hayırlısı bakalım biraz sabırsızız galiba 🥰
HafsaRumeysa Eymen-s benmki sezeryan tahmini 15 temmuz dedi bu ay sonu kontrole gidicem o zaman kesin tarihi konusurz dedi
123abc Hilall3 zor gidiyor artık 🙄halim olmuyor yat kalk bir şekilde geçiyor 🙄hayırla dünya ya getirelim ınş 😍33+3 olduk bakalim
Glsmrmzn 36+3 üm iki gündür karnım aşşağı indi ve ayaklarımda şişlikler oluşmaya başladı sizce geliyorum mu diyor güzel kızım 😊
Aybukeb 33+5 olduk yarın kontrole gideceğim çok belim ağrıyor oturduğum için sürekli erken doğum riskim var sancım çıkmıştı 31 de ilaç içiyorum belime mi vuruyor anlamıyorum hiç bilmiyorum sancı işlerini