Hilall3 Kızlar merhaba 33+4 haftalığız nasıl gidiyor hamilelik temmuzda kucağımıza almak için sayılı günler kaldı 😄
Dilarasavull44 Hilall3 35 haftalik olduk ama daha hiç birşey yapmadım evim tadilatta bu hafta biticek inşallah ilk isim oda almak olucak bu günde oğluşumu görmeye gidiyorum 😊
birprensesannesiiiiii Hilall3 Bizde 33+5 iz agirlastim ara ara ağrılarım oluyor 😂bir an önce doğurmak istiyorum 😊😊
HafsaRumeysa Hilall3 benmde 33+2 oldu 15 temmuz dogum benm hamileligim zor gecti ve geciyo Allah beterinden korusun 🤷🏿♀️😊
morsunbul95 Hnfkaya ffckizannesi kizlar beraber gidiyoruz benimde son 26 günüm kaldı. Ufakdan telaş başladı 🙈🙈
Yildizsevgi ffckizannesi bende ayniyim 36+1 sizde de kasik agrisi basladimi yaa 2 haftadir asagida baski var yarin kontrolum var cok merak ediyorum
Gizematalay 33+4 tek şikayetim şu sıcaklar. Oturduğum yerde bile terliyorum. Biraz ağırlaştım artık Haliyle.hayırlısıyla gelsin miniklerimiz 🙂😊tansiyon problemim olduğu için normal doğum yapamayacağım büyük ihtimalle 😔
zglpmb Gizematalay ay ben oturamıyorum ki oturduğum yerde terliyim. Öğlen 1 den akşam 6 ya kadar resmen baygın gibiyim. Başımı kaldıramıyorum.
Brcnn morsunbul95 benimde son 26 gün ve yavaş yavaş acaba doğumum kolay mı olacak zor mu gibi telaşlar başladı
ffckizannesi morsunbul95 bende de var o telaş ya dün arkadaş doğurdu insanları duydukça kalsa mı ki diyorum ama her sabah zor uyanınca 6 da uyanıyorö karın bölgesndeki acıdan
Blge28 Hilall3 Hilall3 33+6 yım yarın kontrolüm var heycanlıyım ve korkuyorum inşallah sağlıcakla gelsin yavrularımız
morsunbul95 Brcnn kesinlikle bnde öyleyim. Gece sağa sola dönerken ağrım oluyor hemen uyanıyorum acaba erkenden mi doguruyorum diye 😂
neith Hilall3 Günaydıın 33+6dan merhabaaa. Valla idare etmeye çalışıyorum dr suyun fazla erken doğum riski var dedi, yatıyorum zamanında doğsun diye 😂
Brcnn morsunbul95 ben hareketlerinde daha çok uyanıyorum ne tarafa dönsem orda toplanıyor bu sefer acaba bişey olur mu diye korkuyorum
Baharbal Hilall3 bugün 34 haftalık olduk hazırlıklar bitti bi ev temizliği kaldı oda temmuzun başında felan olacak 😁 Halsizlik dışındaki Bi sıkıntımız yok çok şükür 😁
Yazgul Baharbal bende bugün tam 34 oldum cuma günü hastaneye gidicem gün verdilermi sizede doğum tarihi benim 23 temmuz dedi doktorum ama ağrılar çok var kasik ve bel ağrısı çok var arada bide böyle bıçak saplarcasina vajinaya ağrı giriyor