nursemomeylull derya39ege evet malesef umarım düzelir çünkü artık ayakta uyuyorum işte😅Sizin az kalmış doğuma☺️
Tucem Günde en fazla 3-4 saat uyuyorum😔süreli ev gidiyorum ve ev ,27 derece cam açık olduğu halde ateş basiyo uyuyamıyorum 😔😔
bebegim_28 kader60 1 2 haftadır bende de sorun vardı sabahın 5 in de uyanırdım uyuyamazdım Gündüz uykusu da uyumam ben sonra eczacı demir ilacımı verirken söyledi demir eksikliği sinir ve uykusuzlık yapabilir dedi
MelekAnnesiii Dogum sonrasina hazirlianiyordur vucudunuz ben oyle diyorum artik hamile kalmadan once saatlerce uyuyabilirdm hamilelikte bir turlu uykum gelmezdi iyice duZensizlesti dogum yaptim iyice zombi gibi oldum cunku oglum uykuyu seven bi cocuk degil 🤷🏻♀️😂
Hayriye1410 Ben daha 5+2 yim. Gece olunca nefret ediyorum çünkü uyuyamıyorum dönüp duruyorum canım sıkılıyor asla uyku tutmuyor ve gün içinde de uyumuyorum 😔😔
girl_boy_annesi kader60 31 haftalık olduk 1 haftadır uyuyamıyorum gece 5 defa çişe kalktığım oluyor eşim 7de işe gidiyor kalkıp ona kahvaltı ettiriyorum sonra da uyuyamıyorum ne yapıcam bilmiyorum🤦🏼♂️
Sasuke kader60 u şeklinde olan hamile yastıkları sayesinde uyku problemi yaşamıyorum ama 37. Haftadayım yatakta dönmek iyice zorlaştı. Sabah 5ten kalkana kadar dönüyorum. 🤦🏼♀️
rabiass kader60 bnmde sürekli uykum geliyor hatta gözlerimi hiç açamıyorum. Acayip uykum var her Allah’ın günü aynı. Mide bulantısı için prilam aldım Dr dan. Ondan beri bı uyku bı uyku artık uyumaktan bıktım. İlaç acayip uyku yapiyo