Mucizem7 kader60 süt iç canm.uyumadan yarim.saat önce .12,30dan önce içtim yattim az önce lavaboya kalktim kendi isteğimle forma girdim ama istesem tekrar yatarım. Tek sorun lavaboya mutlaka uyanmam ama uykumu aliyrm genede
A_ys6604 kader60 vala üç aydır zombi gibiydim şunu dün çok iyi anladım dün ben kontrolden sonra eşimle çarşıda bi saat yada daha fazla gezdik eve geldim bi saat sonra düşük uyuya kalmışım sabah 6 da uyandım dinç dinamik dim yorulmadgmz için uykumuz gelmiyor kızlar
bbhhrr5289 Sabah 8 de anca dalip oglen 2 de kalkiyorm butun gece ayaktayim 😟 cozumu olani bende bekliyim suracikta 😁
muhendisanne1 bbhhrr5289 ay bu ben işte çok uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum sinirlerim yıprandı iyice
derya39ege nursemomeylull Ayy Allah kolaylık versin senin işin daha zor. Geceleri bende uyuyamiyorum sabaha kadar ama gündüz sızıyorum ara ara uykum geldikçe.
derya39ege kader60 Hiç birimiz bunun çözümünü bilmiyoruz ki bu saatte burdayiz malesef canım😀 sabaha daha var hepbirlikte beklicez gibi.
nursemomeylull derya39ege bende hastadan hastaya geziyorum işte gündüzleri😅Gecede uyuyabilirsem ne ala ki 17.haftadayım uyku düzenim berbat😒
derya39ege nursemomeylull Erken bozulmuş düzenin ilerleyen zamanlarda düzelir diye düşünüyorum inşallah. Ben 37+4 üm bir hafta 10 gündür uyuyamıyorum öncesinde normaldim.
nursemomeylull derya39ege evet malesef umarım düzelir çünkü artık ayakta uyuyorum işte😅Sizin az kalmış doğuma☺️