dorukhan_nehirada_moms anneadayi91 valla saga donuom sola donuom yari yuzustu yatiom yana yatiom camura batiom simdi kiymetini bilin valla 6 aydan snr donemiosunuz bile yatakta haciyatmaz gibi oluosunuz bn kisa gelmesine ragmen cok zorlanmistim buda yazin ortasina geldi ne yapcam diye kara kara dusunuyorum buz gibi suyun altina girip titreyip cikip direk yatiyorum isinana kdr uykuya dalmis oluorum bole bi cozum buldum yoksa uyuyamiorum sicaktan
KubraSS- anneadayi91 ben 33 olcam ben uyurken yüz üstüne yakın uyuyomuşum eşim diyor ama fazla yana dönük yada sırt üstü buluyorum uyaninca kendimi
Damla61 Haftadayim yuzustu yatiyorum ama yan sekilde. Baska turlu uykuya gecemiyorum. Ezilmez insallah 😁
a_gzde Bence kesinlikle hamile yastığı alın. O kadar rahatladım ki onu aldıktan sonra . Önceden uyuyamıyordum rahat edemiyordum ama yastık çok iyi geldi bana. O zaman yön sıkıntınız da olmuyor. Her yanınızı destekliyor yastık
anneadayi91 a_gzde 6. Ayda alayım demiştim. Eşimle şimdiden arama girmesin diye 😂 ama alacağız bu gidişle 🤷🏼♀️
dorukhan_nehirada_moms anneadayi91 simdi yattin yattin yatmadin dogurana kdr yatmak haram yeminle oturarak uyuyodum 5 yastik arkamda bi yastik belimde bi yastik karnimin altinda baska turlu uyuyamiodum yuvarlaniodum resmen yatakta uyuyabilmek icin
a_gzde anneadayi91 benim eşim de biraz şikayetçi bu durumdan 😄 ama çok rahat ettirdi beni iyi ki almışım diyorum
Elmaveannesi anneadayi91 sırtüstü yatmayim diyorum ama her uyandigimda kendimi oyle yatarken buluyorum 3 aylik hamileyim yüzüstü yatmam zaten ama yastığa 5 cm kala uyuyorum zaten 🤣🤣
Anneyim00 anneadayi91 bende 16.haftamdayım valla canım nasıl isterse öyle yatıyorum ayrıca bebeği ezmen mümkün değil canım Allah öyle bi yaratmışki o şu an en güvenli yerde rahim dediğimiz yer tam bi sıgınak yani karnına darbe aldıgında bile kolay kolay hiç bişe olmuyo bebeğe karnımız buyudugu zaman tabiki rahat edip yatamıyoruz ama bu zamanlarda canın nasıl isterse yat
anneadayi91 Anneyim00 ohh ne güzel yazmışsın 😊 burada paylaştıktan sonra içim rahat yatıyorum artık cnm. Çok teşekkür ederim
sinber anneadayi91 ben kızıma hamileyken iki yastığı birleştirip yapmıştım kendime boyuma uygun bacak aramdan boynuma kdr komple yatıyordum çok rahatlamıştım 8 senedir eşim yatıyor o yastıkta şimdi hamileyim 14+0 çok şükür yakında ya yastığımı eşe geçiricem ki eşimin vereceğini sanmıyorum ya da yenisini yapacağım artık ben de her pozisyonda uyuyorum ama bişey olur korkusu olduğu için yapacağım yastık olunca ğozisyon sınırlı oluyor ama rahat oluyor