Herkes meryem ana otu rahim açıklığı ve normal doğum için çok faydalı dedi bilgisi olan varmı 😊
Meryem ana otu kullanan
Ben kullanıcam . Daha var ama doğuma . Aktarlardan mı alıcaz nettem mi onu düşünüyorum. Burda ara bölümüne yazıp çıkanları okudum . Herkes memnun ottan..
Son 1 ay kalamı alınıyor ve sudamı bekletiliyolr bnde daha 22 haftaligim ama insalah zamanı gelince almak istiyorum
sevilay_isikacar doğum un sancıları başlar başlamaz konuluyor birde yasin falan okunuyor canım
Demirtas4141 nasıl kullanılıyor acaba. Bitki çayi gibi demiyip içiliyor mu. Ne kadar almamız gerekir bilgisi olan var mi? Bende 37+4 üm deneyeyim işe yararsa ne ala yaramazsa da bi zararı olmaz en azindan😊
Meryem ana otu nasıl kullanılıyor o anda kızlar bilgisi olan var mı?
Bildiğim kadarı ile anlatiyim Eltime uyguladım onda ise yaradı allah izin verirse şimdi kendime kullanıcam yer yok dua üzerine umarım bende de ise yarar. Dogum sancıları başladığında meryem ana otunu suyun içine atıyorsunuz ve suya sizin adınıza dua okuyabilecek biri meryem süresi yasin ayet-el kursi felak nas fatiha okuyup bitkiyi suda bırakıyor. Bitki açıldıkça anne rahmi de açılmaya başlıyor onunla birlikte. Benim okuyacak kimsem olmadığı için ben şimdiden kavanoza suyu koyup okuyup hazırladım suyu. Sandım başladığında eltim ins içine aticak otu . Bu arada eğer vaktiniz zamanınız olursa bitki suya atıldıktan sonra o sudan bir miktar icmeniz de fayda sağlayacaktır.
Emilah içip veya yanımızda tutuyoruz değil mi başka birşey yapmaya gerek yok
Elifkabaer yok.cnm. söylediğim duaların okunması yeterli siz şancı çekerken. Zaten okudukça bitki suda açılmaya başlıyor onun açılmasıyla anne rahminde de açılma hızlanıyor. Doğumdan sonra da bitkiyi sudan çıkarıyorsunuz ki rahim eski haline çabuk dönebilsin.
Melek_94 ben aldım hacdan gelen bi tanıdıktan 39+4üm dün annemle kavanoza koyduk ılık su koyduk üstüne ağzına kadar annem Meryem suresi ayetel kürsi Nas felak okudu Ot açıldı abdest alıp içicem öğlene doğru inşallah faydasını görürüm 🥰 gönderimin altına yazarım doğumdan sonra
Ben internette çok araştırdım kimi doğum yaklaşınca açılma olsun suyu gelsin kolay olsun diye okuyup birazını içiyor kimi sancı anında ben pek inanmamıştım ama akrabalarımdan deneyenler çok işe yarıyor dedi denemekte fayda vardır sonuçta kutsal topraklarımızdan geliyor diye düşündüm inşallah işe yarar 39+4 üm 8haziranda doktorum bi parmak açıklığın var bebek baş aşağı çok iyi demişti bebeğimin doğması için sabırsızlanıyorum Cumartesi günü hastanemin ebesi muayene edecek o nstye bağlayacakmış bebekte bi sıkıntı varmı diye sonra Pazartesi bidaha kendi doktoruma gideceğim muayneye rabbime şükürler olsun korkmuyorum sancısından acısından duruma bebeğime kavuşacağım ellerime gelecek diye bakıyorum kendimi hep motive etmeye çalışıyorum ☺️
Demirtas4141 inşallahh aynı şeyi doğum anında da yapın Meryem Ana otu acılırken sizin doğum da kolay oluyor, bende aldım doğuma girince annem yapıcak hayırlısıyla kucağınıza alın sağlıkla🥰
Demirtas4141 canım sancin varken iç kaç haftaliksin?
Demirtas4141 bence tamamen inanç meselesi ben inanarak Eltime uyguladım eltim çok hızlı ilerledi acilmam dedi şimdi kendim hamileyim ve inanıyorum inşallah faydasını göreceğime.
Emilah çok teşekkür ederim Allah razı olsun