Hilalyusuf Hayraz yok kafama takmıyorumda sadece bir kaç soru işareti oluştu evet zayıf biriyim ztn bekarkende bir lokma yemek yesem direk göbek çıkıyordu
Ayseyucel33 Hilalyusuf ilaçlarını gece yatmadan önce iç canım çok kilo alırsan iyi olmaz bak, daha yolun başındasın dikkat et sağlıkla, bebeğini kucağına, al inşallah😘
Hilalyusuf Ayseyucel33 gece yatmadan önce içiyorum kimini sabah içiyorum evet çok doğru ilerisinide düşünmek lazım çok tsk ediyorum
mermaid-nm Hilalyusuf sırt üstü yattığınızda yayılmıyorsa evet bebek kilo vs değildir ama düzleşiyorsa bebekten değil. sırtüstü uzanınca tepecik oluşuyor semsert oluyor
Elmaveannesi Hilalyusuf beni görende diyor sen nasil 3 ayliksin falan bildigin 6 aylik gobegi oluyor bende ama cok gazim oluyor ondan olabilir dr. Konturolumde bidahaki ay en fazla 1 kilo veriyorum sana daha fazla alma dedi cok kilo almisim daha simdiden bende ekmegi kestim sadece kahvaltida 2 dilim oglen yemeginde 1 dilim yiyorum
Hilalyusuf Elmaveannesi kimi bayanların gazdan dolayı ama benim yok sadece yemeğe başladım ve iç karnım dar
Hilalyusuf Tugce1803 dediğim gibi gaz olmaması için her gün 1tane sade soda içiyorum rahatlıkla lavaboya çıkıyorum çok şükür şimdilik öyle bir sıkıntım yok
Baharozan123 Hilalyusuf yarın 17 haftalığım 62 kiloyum zerre göbek yok kilo almadım kilo verdim aksine bence de gazdır hastaneye git ama ne olur ne olmaz.
Baharozan123 Hilalyusuf valla bende hep gaz sıkıntısı çektim. Ama şimdi daha rahatım hamilelikten beri. Sen yine de bi doktora göster kendini canım 😘