Hilalyusuf Pnrr06 3 grm bebek bu kadar şişkinlik yapmaz ztn onun bilincindeyim gazla alakasıda yok sık sık çıkarım rahat şekilde soda içiyorum gaz yapmasın diye ztn sanırım iç karın meselesi doktorda öyle demişti ilk
Hilalyusuf ecembugra53 gazım yok soda içiyorum her gün bir tane gazdan olacağını pek düşünmüyorum iç karın meselesi bekarken bir lokma yesem direk göbeğim çıkardı 😂
Tugce_Simsek Canım bende 14+2 günlük hamileyim ve benim de karnım senin gibi cıktı hatta biraz daha fazla doktorum bana sen 5-6 aylık gibi duruyorsun maşallah falan dedi. Bende korkuyorum normal mi die dedim senin iç karnın darmış o yüzden böyle çıkmış hemde zayıfsın normal bunlar dedi 🙂
Hilalyusuf Tugce_Simsek işte tamda aradığım cvp buydu bende zayıfım ve bir lokma yemek yesem direk karnım çıkardı instagramda çoğu kişi iç karnın dar demekki diye cvp verdi ama burdaki arkadaşlar gazdan bahsettiler haklıda olabilir ama benim gazım olsa ben bilmez miyim bunu 😂😂😂
Tugce_Simsek Hilalyusuf bende senin gibi düşündüm ama salı günü doktora gittim 6 haftadır gitmiyordum doktora salı günü gidince şok geçirdi hatta bana sen ikiz mısın acaba falan dedi bende yok artık değilim falan die kahkahali gülüşmeler yaptık ama herşey normal canım merak etme benim karnım da senin gibiydi gazla falan alakası yok 😀😀😀
mermaid-nm Hilalyusuf sırt üstü yattığınızda yayılmıyorsa evet bebek kilo vs değildir ama düzleşiyorsa bebekten değil. sırtüstü uzanınca tepecik oluşuyor semsert oluyor
Hilalyusuf Ezgieknci gaz değil ya kimisi rahat lavaboya çıkamadığı için gaz birikiyor ben rahat çıkıyorum problem yaşamıyorum sadece şişkinlik onlarda yediğim için😂
Hilalyusuf Tugce_Simsek annemde diyor hilal ikiz olmasın anne sülalede ikiz gebelik yapan yokki dedim meğersem eşim tarafımda varmış ikiz olsaydı doktor derdi ama ultrason resmine bakıyorum ikinciyi göremiyorum 😂😂😂😂😂
Tugce_Simsek Hilalyusuf ikiz bebek olunca anne geninden alıyormuş bebekler bizim tarafta ikiz çok var ama ben değilim ultrasonda tek kese var merak etme her göbusun çok büyük diyenlere iç karnım dar de ben hep öyle yapıyorum 😀
Hayraz Hilalyusuf canım hamile kaldigimda 76 kilomdum ama orantılı bi kilom vardı ve sırıtmıyordu ama gobegimi hep saklıyordum göbek vardı bende hamile kalınca göbeği saldim iki aylık bebek 5 aylık gibi duruyordu ne çabuk bu kadar büyüdün diyorlardı ama ben göbeğim hamile degilkende salsam 5 aylık durduğu için.. sen eğer zayıf biriysen şuan iştahın açıldığı için çok yiyiyorsun ve bayanlar direk gobekten kilo alıyoruz normal yani takma
Hilalyusuf Hayraz yok kafama takmıyorumda sadece bir kaç soru işareti oluştu evet zayıf biriyim ztn bekarkende bir lokma yemek yesem direk göbek çıkıyordu
Burcuyildiz Hilalyusuf benimde böyle oldu, çıkmaya hazırdı sanki fırtladı, gaz dediler iner dediler ama öyle olmadı, sanırım ben haddinden fazla yiyordum yemeği ondan kolayca şişti ve kocamam oldu.