Elifnuraltunay ben 15 haftalik hamileyim, ama gobegim hamile kalmadan onceki gobek gibi hic buyumedi, zaten 58 kiloydum simdide 59 kiloyum, ama gobek hic cikmadi normal midir acaba :/ sizde durum ne?
Melegimveben Elifnuraltunay kimisinde zamanla çıkar kiminde hemen belli eder canım ben 17. haftadayım karnım burdayım diyo bide yemek yedikten sonra 2 katı oluyo😱
Hatce06 Elifnuraltunay ben 26 haftadayım yeni çıkmaya başladı birden bire büyüdü😂Ben de 26 haftada 3 kilo aldım sadece canım büyür zamanla👶🏼😂
KadirMerveAknc Elifnuraltunay benim 19+4 günlük daha yeni belli ediyo kendını ☺ Sıkma canını çıkar yakında ☺
firdevs Deniz2961 20 den sonra büyüyor zaten canım merak etme hele sonlara doğru balon gibi oluyor 🤗🤣
cennetkokusu Ben de 16 haftalık hamileyim, 42 kg ile hamile kaldım şuan 45,5 kiloyum. Karnım bazen var gibi bazen yok gibi 😃Herkes bu günler en rahat günlerin dese de iyice belli olduğu zamanları çok merak ediyorum. 😉 İnşallah hepimize o günleri görmek nasip olur. 👍
Gazel Elifnuraltunay şimdi erken zaten canım merak etme bu zamandaki çıkan karın genelde gaz şişkinlik oldu ben 26 hafta girivem daha yeni çıktı bol birşeyler giyersen hiç anlaşılmıyor zaten
pnrylcn Elifnuraltunay canım bende 23 haftaligim daha kmse hamile oldugumu anlamiyor hani nerde bebek diyorlar. Kimisinin daha 10.haftasinda belli top gbi kimisinin 25.haftasinda biranda sisiyor. Herkesin yapisi farkli oldugu icin digerleriyle karsilastirmamak gerek. Ben halimden cok memnunum hala ayni pant.kiyafetlerimi giyiyorum cokta sismek istemiorum zaten🙈🙂
Asrinbaby Elifnuraltunay 22 23. Haftalarda çıkar cnm 15 çok erken zaten. Benim 24te artik biraz çıkmıştı.
Hayal123 Susamtanesii bende kafaya çok takıyordum bu durumu 17 haftalık hamileyim ve karnım hala dümdüz.. seni duyunca biraz rahatladım 😉 normal yani çıkmaması
Arasinannesi Elifnuraltunay 23. Haftamda çok dar şeyler giyersem belli olmaya başladı şimdi 25 deyim hala çok büyük değil normal şeyler🙂
Sedabzkrt Merak etmeyin kızlar 25. Haftadan sonra öyle bi Çıkmaya başlıyo ki hızlı büyüyor daha sonra bu günlerin tadını çıkartın gerçekten 😊
Nesli01 Kızlar göbek Yok diye üzülmeyin bende 20. Haftaya kadar 3 kilo aldım göbek diye bir şey yoktu şu an 28. Haftadayım tam 10 kilo aldım birden anlaşılmıyor bile karnınız bir anda büyüyor önemli olan sağlıklı olmaları allah hepimizin yardımcısı olsun😊