hulya_1919 Kızlar Sabah akşam vajinal progeston kullanıyorum Buğün cok fena belim kaşığım ağrıyo sizde ne gibi belirti yapıyo
yumukeller hulya_1919 bendede ağrı yapmıştı canım. Hatta akıntılarımi da arttırmıştı. Sorduğumda ilacın amacı zaten kasları gerip düşüğü engellemek o yüzden ağrın olması normal demişti doktorum.
Merdgn hulya_1919 31. Haftadayım yeniden kullanmaya başladım 😔 Öyle bir belirti olmadı biraz halsizlik yapıyor sadece
Busimss hulya_1919 bende vajinal kullandım sabah akşam 100 mg hic bir yan etkisi yoktu ağrı da yapmadı hiç 32.haftaya kadar kullandım
hulya_1919 yumukeller Adet olacakmışım gibi belim kaşığım ağrıyo cok fena 😔 korkuyorum daha yeni öğrendim hamile olduğumu acaba ilaçtan mı dedim 4 haftalık daha çok küçük insallah tutunur bebeğim
yumukeller hulya_1919 benimde öyleydi canım ayağını dik biraz uzan istersen iyi gelmişti bana. En kısa sürede bı görün yine doktora bişey yoktur inşallah. Allah in izni ile tututnur içini ferah tut ki etkilenmesin minnoş 😊🙏
Kubrayy @Hulya_14 1919#9324029 ben ağrım olunca kullanıyodum asıl,bence ondan değildir ..ama gebeliğin başındasınız ağrılar her zaman oluyor 😊
hulya_1919 Kubrayy bel ağrım ve baş dönmem var yarin doktora gidicem sorucam insallah kötü bşy yoktur
Asumm hulya_1919 Ben 33+2 yim. Sadece 3 hafta kullanmamışımdır Progestan. Ama hiç ağrı yapmadı o. Sadce akıntı yapabiliyor. Yani bende öyle oldu. :)
Fnur1995 hulya_1919 kızlar vajinal progestan kullandıktan sonra yarısı dışarı akıyo yada lavaboda düşüyo sizde de oluyo mu yoksa bende erimiyo mu anlamadım
hulya_1919 Fnur1995 bendede öyle hatta bugün baya ileri koysamda wc fln çıktığımda akıo etki yapar ama yine bence
cansel30 Fnur1995 yatarken kullan demişti doktorum günde 1 taneydi sıkıntı olmadı gece koydum yattım sabaha kadar çoğu eridi zaten kakanı gelir sıkıntı olmaz eriyen yeter demişti
cihangirsmom Progestanı vajinal aldıktan kaç dakika sonra ayağa kalkıyorsunuz? Bende sabah akşam kullanıyorum da bazen çok uzun süre uzanamıyorum sorun oluyor mu bilmiyorum 🤔