Merhabalar 37+4 deyim normalde öncesşnde nst de sancı çıktığı için doktor yarına sezeryan demişti .bugünde gittik sancı olmayınca rahim ağzına baktı bekleyelim dedi . Ancak ben daha önceden karın ağır bir ameliyat geçirmiştim .doktorum. Normalde zorlarsan olur diyor ve rahat davranıyor . Normal doğum başlarsa sezeryana almam diyor gece falan olursa .salıya 5 gün var be normal olarak başlamasından korkuyorum napmam lazım sizler ne zaman sezeryan oldunuz
37+4 sezeryan için haftayı bekliyor doktor
Asdtky Allah allah normal başlarsa nasıl sezeryana almıyor senin için riski varsa almak zorunda yani beklemek iyi ne kadar geç alınırsa o kadar sağlıklı olur ama ne bileyim doktor değişik geldi bana ben olsam kesin tartışırdım öyle birşeymi olurmuş senin ve bebeğin sağlığı için önlem almalı ameliyatlıymışsın doğuma yakın ne hakla seni strese sokuyorki sancı gelmeyeceği varsa gelecek stres yapma gerilme bekleyecek de iyi düşün iyi olsun 🙏🙏
Bilmiyorum ne düşünüyor. Hem riske atamayız normal başaladıkran sonra diyor hemde bebek gelişsin diye bekleyelim dedi muayene etti herhangi bi açıklık yok iyi dedi ama beni sardı panik ya normal olursa diye
Sirinb ben 5 santim açıkla sezeryan oldum. Ama tabii bebek kanala inmişse yapmazlar sanırım açıklık bildiğim kadarıyla o kadar önemli değil yanlış bilgilendirmek istemem yine de