RuzgarsMommy Babyveannesi evet hepsini tekstil ürünlerini de takim aldim cilekten besik korumaları ile uyku seti
Gocmnn Babyveannesi yaklasık 15 gün içerisinde geldi canım sanırım yoğunluğa göre değişiyor biz şanslıydık 2 parça aynı anda geldi bazılarının ayrı ayrı geliyomuş ürünleri. 2 kişi kurup gittiler 🙈😁
Menekse123 Babyveannesi burda mağazasına baktım aynen net fiyatıyla aynı deyil bide içinin dösegisi uyku seti felan ayrı hesaplanıyor ben direk subesine gittim öyle fiyat cıktı
Menekse123 Babyveannesi bide ölcusune göre değişiyorsa ondanda olabilir canının ben hep buyuk ölçü seçmistim
juliet Babyveannesi https://www.cilek.com/tr/seri/mocha-baby#gallery-1 evet komple bu şekilde aldım sadece dolabım 3 kapaklı.
mommysweet juliet merhaba memnunmusunuz acaba fotoğraf atabilir misiniz odanızdan bende bu seriyi düşünüyorumda
badeilemerve Babyveannesi biz de romantica baby olanın siparişini verdik kizimiz için. Görür görmez hoşuma gitti. Her parçasını istediğin yıl bulabilirsin bir şey olursa uzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin karşında muhattap olur dediler bana kullananlar çok memnun çilekten fiyat biraz tuzlu oluyor ama inanın değiyor. 🍓
Dilek94- 2004 senesinde babam çilek genç odası almıştı o zamanlar ilkokul 4.sınıftayım 17 sene olmuş oda hala bir vidası bile çıkmadan sapasağlam duruyor o yüzden bebeğime de çilek oda takımlarından almayı düşünüyorum.
cileklidondurma Babyveannesi Ben aldım çoook güzel 😍😌 çok memnun kaldım 15-20 güne kullanacağız inşallah