Menekse123 Babyveannesi bende aynı seriyi çok begendım ama bana 6 bin kusur cukarınca vazgectım bide anca 2 ay içinde gelir dedi o kadar da zamannım yoktu ama çok guzel😍😍
Ayse0007 Babyveannesi merhaba bizde defnemize baby cotton serisini aldik cok memnunum kaliteli oldugu kapak kapanirken bile belli bende bundan 3 ay once 3900 almistim😊
juliet Babyveannesi ben aldım. beyaz mobilya sevmediğim için benimde çok hoşuma gitti uygun fiyatlı ve kullanışlı tavsiye ederim
nurglakays-95 Babyveannesi biz 4 kapaklı dolabını ve sallanan beşiğini aldık canım beşiği daha kullanmıyoruz ama çok güzeller dolabı çok kullanışlı rengi mobilyamıza uygun diye aldık çok severek aldık🤗🤗
LeylaEce Natura baby serisi aldım çok memnun kaldım iyi ki almışım 2 ay içerisinde geldi çok temiz kurulum yaptılar malzemesi kaliteli . Mocha serisini de mağazada gordum o da gayet güzel canım
Babyveannesi Ayse0007 bende ilk baby coton serisini düşünmüştüm ama evimin heryeri beyaz beyazdan sıkıldım galiba😀
Ayse0007 Babyveannesi beyaz da hos sizin begendiginiz renkte cok guzel ama bebek kizsa beyaz erkekse kahverengi renk guzel olabilir diye düşünüyorum
juliet Babyveannesi https://www.cilek.com/tr/seri/mocha-baby#gallery-1 evet komple bu şekilde aldım sadece dolabım 3 kapaklı.
Esraabozkurtt Babyveannesi merhaba bende 3 kapılı dolabını ve büyüyen beşiğini aldım 2bin küsürdü indirim vardı
RuzgarsMommy Gardrop ve sifonyerleri cok guzel icinde bölmelere ayirmislar Çekmece organizer almaya gerek kalmadi çok kullanışlı olmuş
Gocmnn Babyveannesi yaklasık 15 gün içerisinde geldi canım sanırım yoğunluğa göre değişiyor biz şanslıydık 2 parça aynı anda geldi bazılarının ayrı ayrı geliyomuş ürünleri. 2 kişi kurup gittiler 🙈😁
RuzgarsMommy Babyveannesi canim valla 25 günde yolluyoruz dediler aslında normalde 3 haftada yollarlarmis ama simdi coronadan dolayi aksiyormuş. 28 mayista sipariş verdik ödeme yaptik 27 haziran da gelicek dediler inslh aksilik cikmazsa
Babyveannesi RuzgarsMommy anladım canım beşiğin içine yatak ve uyku setinide çilektenmi aldınız acaba
RuzgarsMommy Babyveannesi evet hepsini tekstil ürünlerini de takim aldim cilekten besik korumaları ile uyku seti