ygmurnurd Maviis benimde kalp atışı öyle zar zor duyulmuştu ama doktoru değiştir bence izmirdeysen yardımcı olurum kuzum
Maviis ygmurnurd maalesef siirtteyim ve burada pek imkan yok açıkçası özel hastaneye gidiyorum ama özel hastane demeye bin şahit lazım
MNaz Maviis benimde 6+2 de duyulmuştu iki gün sonra tekrar baktık duyulmadı doktor üç gün sonra gel yine duyulmazsa alttan bakacam dedi o üç günü kendime zehir ettim yüzüm bile gülmedi çok dua ettim üç gün sonra gittiğimde tekrar duyulmuştu gerek kalmadı alttan bakmaya şuan 33 haftalığız çok şükür. Çok küçük olduğu için bazen üstten duyulmaya biliyor stres yapma başka doktora görün
Babyy1S ygmurnurd aynen sonuçta 9 ay bir süreç her şeye kötü konusursa o kızın hamileligini zehir etmeye kimsenin hakkı yok bana ilk doktorum gecenin yarısı evinden cagırdım kanamam olmustu ve dediki kanama olması cok normal oyle mi dedim bi dahada gitmedim oraya
ygmurnurd Babyy1S aynen canım bende ilk gittim 4 cmlik kistim oluşmuş bebekle birlikte cuma gittim 2cmye düşmüş pazartesi sabahı kahverengi çamur alıntım başladı doktoru aradım hemen kisti atıyorsundur bebeğimiz çok iyi korkma ama istersen gel dedi gittim gerçektende kist yok olmuş bugünde devam edince tekrar aradım hep bi moral veriyor doktorum Allaha çok şükür olsun her doktor doktor değil gerçekten insanını bulmak işte biraz uzun oldu canim k.bkma
Ebrdef Maviis ben 6+4 te gitmiştim duyulmadı, doktor stres yapma geç döllenme olabilir dedi 3 gün sonra gittim çok net dinledik.. doktordan doktora ne kadar fark var işte, sizde duyarsınız stres yapmayın
Sirinanne Maviis canım bu haftalarda karnından bakarken duymaman çok ama çok normal. Bende 6. Haftada gittim duyamadik doktorum direkt alttan bakalım hem bebek rahimde mi sağlıklı mı kalp atışını da görelim dedi. İyi ki de baktirdim. O anlatılanlar kesinlikle bilimsel degil çünkü bebek çok içeride. Doktorunun da seni böyle korkutmasi hiç doğru değil daha yolun başındayken değiştir kesinlikle. Kendini de hiç üzme bir iki haftaya duyarsınız inşallah 🙏
Ahmetin_annesi Maviis benim 6+1 de gittim bebek görünmüyor kalp atisida kese boş duyulmuyor dediler sonra lekelenme oldu acile gittim ayni aksam alttan bakildi bebekte kalp atisida duyuldu simdi 35+3 olduk😊sende hayırli haberler alirsin inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Tgncr05 Maviis bazı doktorlara bakacaksak ölelim biz doktor bana midem bulanmıyor diye bebek sağlıksız olabilir dedi midesi bulananların sağlıklı oluyormuş 🤦♀️🤦♀️ O kadar korktum ki ağladım sürekli yani her söylenene kulak asma çoğu 10. Hafta da duyuyor geç döllenme olmuştur🤗
Gamzeee60 Maviis bende 6+3 dü kalp atışını duyamadık alttan muayene etti yine duyamadık benim doktorumda beni korkutmuştu duyulmaması normal değil haftaya gel demişti bende Çok ağlamıştım ama haftaya gittiğimizde miniğimin kalp atışını duyduk çok şükür stres yapma üzme kendini bak şuanda 17+1 olduk çok şükür
Maviis Gamzeee60 masallah 😍 Dualariniza beni de katmayı unutmayın lütfen, Rabbim selametle kucağınıza almayı nasip etsin 🤲❤
Maviis Ahmetin_annesi âmin inşallah Allah razı olsun 🤲 selametle alın inşallah bebisinizi kucağınıza ❤