Maviis Hanımlar merhaba , bebeğim 6+3 haftalık kalp atisi duyulmadı detaylı ultrasonda çok hafif attığını söyledi doktorum ama şimdiye duymamız gerekiyordu dedi sizlere de danışmak istedim lütfen yorum yapın.
Babyy1S Maviis bende duymadım 9 hafatalıkken gittim o zman duydum randevu öyleydi daha dogrusu ve ekranda bana attigini gosterdi 6 haftalikken bana niye duymadim nasıl duyulmaz diye demedi aksine cok erken duymak icin dedi kucucuk bir seyden bahsediyrz biraz zaman bnce doktorun simdiden böyle konusuyorsa degistr bnce
ygmurnurd Maviis ay kuzum o doktora doktor demek lazım şuan çok sinir oldum geç döllenme olmuştur bitanem ben bile çok zor duydum o dönem bugün gittim 9+4ken çok rahat duydum içini ferah tut
Anneolmayahasret Maviis ayy aglama canm strese girip etkileme minigide😁bi hafta sonra baska doktora git duyarsin insallah. Herkes 6 haftada duyacak diye bisey yok ki❤
ygmurnurd Maviis ayy kuzum saçmalama ağlama sakın bebisinde üzülür onlar bizim herseyimizi hissediyolar sakın ağlama ❤bebegin seninle çok iyi mükemmel bir bebissss sağlıkla gelsin kuzum güzel anne
Tgncr05 Maviis bazı doktorlara bakacaksak ölelim biz doktor bana midem bulanmıyor diye bebek sağlıksız olabilir dedi midesi bulananların sağlıklı oluyormuş 🤦♀️🤦♀️ O kadar korktum ki ağladım sürekli yani her söylenene kulak asma çoğu 10. Hafta da duyuyor geç döllenme olmuştur🤗
Gamzeee60 Maviis bende 6+3 dü kalp atışını duyamadık alttan muayene etti yine duyamadık benim doktorumda beni korkutmuştu duyulmaması normal değil haftaya gel demişti bende Çok ağlamıştım ama haftaya gittiğimizde miniğimin kalp atışını duyduk çok şükür stres yapma üzme kendini bak şuanda 17+1 olduk çok şükür
Maviis Babyy1S bende öyle düşünüyorum haftaya gel dedi, başka doktora gitmem çok daha iyi olacak sanırım dualarinizda beni de unutmayın lütfen ❤
Babyy1S Maviis zaten doguma kadar içine hangi doktor siniyorsa degistir derim bende 2. Doktora gecis yaptm bunda sabit kalıcam gibi hic bir doktor öyle konuşmaması gerek sitrese sokmanin alemi yok duyarsınz kalp atışını 🥰
Maviis ygmurnurd doktorum alttan bakarsak belki duyabiliriz dedi ama çok korktum ,alttan muayene için pek iyi şeyler de duymadım şimdiye kadar
ygmurnurd Babyy1S aynen kuzum ya bence doktorlar psikolog gibi olmalı hamilelere doktor çok çok önemli bu dönemde onlar ne derse bizde onu uygulayıp ona gore sevinip ona gore üzülüyoruz en onemli iyi doktor bulmak
ecembugra53 Maviis duyarsın inş korkma canım 10. Haftaya kadar duyan var canım için rahat olsun dua oku süreklş cok iyi gelir sanada canım 🤲🏻👼🏻
ygmurnurd Maviis tatlım bende kaç kez baktirdim hiçbişey olmuyor nasıl iyi şeyler duymadin hep de kötü şeyler sanaa denk gelmiş afedersin eslerimizin seyleri daha şey ona bakarsan şimdi açık açık soyleyemedim o ultrasonun sadece ucu giriyor hiç korkma bebek en derinde
ygmurnurd Maviis benimde keseyi 4.haftada alttan baktirdim hep 10dk felan inceledi yani öyle sakın korkma bebegimiz çok derinde tamamen girmiyor o ultrason keşke baktirsaydin
MNaz Maviis benimde 6+2 de duyulmuştu iki gün sonra tekrar baktık duyulmadı doktor üç gün sonra gel yine duyulmazsa alttan bakacam dedi o üç günü kendime zehir ettim yüzüm bile gülmedi çok dua ettim üç gün sonra gittiğimde tekrar duyulmuştu gerek kalmadı alttan bakmaya şuan 33 haftalığız çok şükür. Çok küçük olduğu için bazen üstten duyulmaya biliyor stres yapma başka doktora görün
Sirinanne Maviis canım bu haftalarda karnından bakarken duymaman çok ama çok normal. Bende 6. Haftada gittim duyamadik doktorum direkt alttan bakalım hem bebek rahimde mi sağlıklı mı kalp atışını da görelim dedi. İyi ki de baktirdim. O anlatılanlar kesinlikle bilimsel degil çünkü bebek çok içeride. Doktorunun da seni böyle korkutmasi hiç doğru değil daha yolun başındayken değiştir kesinlikle. Kendini de hiç üzme bir iki haftaya duyarsınız inşallah 🙏
Babyy1S ygmurnurd aynen sonuçta 9 ay bir süreç her şeye kötü konusursa o kızın hamileligini zehir etmeye kimsenin hakkı yok bana ilk doktorum gecenin yarısı evinden cagırdım kanamam olmustu ve dediki kanama olması cok normal oyle mi dedim bi dahada gitmedim oraya
ygmurnurd Maviis benimde kalp atışı öyle zar zor duyulmuştu ama doktoru değiştir bence izmirdeysen yardımcı olurum kuzum