Cucu2015 Nilaykirikbas5516 evdeyiz aslında ama kalıyoruz ayakta ister istemez 🤷🏻♀️ Yürüyüşü düzenli yapmaya başladım birkaç haftadır inşallah artmaz 🤗🤗
MeryemUras Makbus bazen çok hareket ediyor ama genelde uyku modunda sanırım☺️Hergün hissetmiyorum ben
Varol1811 Nilaykirikbas5516 26+4 haftalık olduk bizde çok şükür şuana kadar herşey gayet güzel. Biraz hareketleri yavaş yavrumun o kadar bundan sonra da hamileliğim böyle giderse benden iyisi yok ❣️
Nilaykirikbas5516 Varol1811 benimde çok iyi canım nazar değmesin aynı çok az hareket ediyo benim minnak kız da 😍
55555 Minikmucizem3 ben 26+3 deyim pazartesi yaptırdım canım 124 çıktı gebelik şekerim yokmuş 140 altı olması gerekiyor ya
Katibee 55555 ben iki hafta önce yaptırdım tansiyon ve hızlı kilo artışı ile kontrole gittiğimde tahlil istendi 136 çıktı doktorum yüksek dedi şuan diyet yapıyorum bir hafta sonra tekrar tahlil yaptırılacak
Katibee Merhaba hanımlar 26+3 teyiz. Ara ara tansiyon yükselmeleri ve hafif şeker yüksekliği ile iyi durumdayız ayak ağrıları devam :)
55555 Minikmucizem3 evet canım 1 saat sonra çıkıyor e sonuçtan bakmıştım ben, ertesi günde doktorum arayıp bilgilendirdi