Ogrtmn34 Asmin_123 Evet haftasına göre kilosu fazla sanki dogum zamanı 4 kilodan fazla olan bebeklerin sezeryan olma ihtimali söz konusu oluyor aslında dikkat etmek lazım
Sedaamm Asmin_123 bende dün gittim 30 haftalığım 1907 kilosu 43 cm boyu 1 hafta önde denildi banada ama bilmiyorum
Blackkcat Merdgn yürüyüşte yasak canım malesef😕plasenta previa totalis yani plasenta rahim ağzında yatıyorum hep aşırı kanamadan 6gün hastanede yattım geçen hafta
Hamis-2131 Asmin_123 ben 30 da gittiğimde 1940 dı doktor iki hafta ilerde dedi 32 de gittim 2040 benek bi şekilde haftasını yakalıyor bence kafana takma
Aleynaerbasss Aag123 benimki de 44-45 cm dedi hatta uzun boylu bi bebiş olacağını söyledi .Özele gidiyorum ben devlet hastanesinde sürekli bebekte bi sorun çıkardılar ve kilosunu boyunu daha az söylediler sizinki de öyle olabilir
Aag123 Aleynaerbasss bende hem devlet hem özele gidiyorum . Devlette hiç bişey söylemiyorlar. Özeldeki boy kilo söylüyor. Alında hep vardı arada fark ama bu muayenede artık dikkat edilmesi gerektiğini söyledi
Aleynaerbasss Aag123 devlet hastaneleri ilgilenmiyor ve Bilgi de vermiyor zaten .Bana da midesinin küçük olduğu söylendi ama özele gittiğimde alakası bile olmadığını öğrendim ondan beri devlet hastanesine güvenim bitti
meva_asil_moms Asmin_123 31+4 günlüğüm en son 27 haftalıkken gittim 1000 kg dı pazartesi kontrolüm bakalım kaç kilo olmuşuz
Aag123 Aleynaerbasss aynen çoğu insan memnun ama ben değilim . Ultrasonu ucuyla dokundurup tamam kalkabilirsinle bitiyor muayenelerim 😂
Angell9453 Asmin_123 32 haftalıkken gittim 2200 gr dedi yeme cok yiyorsan hatta normal düşünürsen zorlayacak bizi dedi benimde istahım açık napıcam bilmiyorum 🤦♀️