Yusufcuk6 Annnnneeesss benim 2 ci doğum olcak ilk sezeryan olduğu için nst ye alırmı doktor bilmiyorum 🤷♀️
Annnnneeesss Yusufcuk6 rabbim bütün gebelerin şu dönemde özellikle yardımcısı olsun virüs varken korkum 2 kat oluyor bende sezaryen olacağım normal doğumdan korkuyorum
Yusufcuk6 Annnnneeesss tatlım anca fırsat buldum bugün gittim doktora çok şükür Iyiz hala kıpır kıpıriz 2250 kilo 46 boy dedi boyu yanlış hatırlamışım
Yusufcuk6 Annnnneeesss ben normal istiyorum ama doktorum istemiyor çünkü içten yırtılma olur diyor ondan yoksa normal doğum istiyorum
OlgaArslan Annnnneeesss bizde 32 olduk ve biraz önce çok şiddetli bi ağrı kasılmayla beraber yaşadım halen de çok hareketli sürekli dönüp duruyor ve çok aşağıda gibi geliyo bana çünkü al tarafıma ayağını yada elini sokuyomuş gibi bi ağrı var
_mucizem_ Annnnneeesss ben 27 haftamdı sanırım erken girmeye başladım sancılarım olduğu için.. daha 2 gün önce gece hastanedeydim 90 larda çıktı sancım 🤭 gaz problemi ben de yaşıyorum her gün yatmadan 1 saat önce felan soda içiyorum canım o rahatlatıyor
Yasemin-ya Annnnneeesss ben ilk defa bugün girdim ama bişey çıkmadı kalp atışaları iyi kasılman görünmüyor dedi
Yasemin-ya Annnnneeesss Ayrıca karnım çok sertleşiyor dedim sertlik hissettiğim yeri göstererek tam orda bebeğin kalça kısmı varmış🙂 yani Oynadıkça poposunu dayayıp gerildiği için öyle sertlik hissediyormuşum