Hlya_35hsyn 8 haftalık hamileyim bugün doktor muayenesinde kalp atışının olmadığını öğrendim.adetle atilirmi kurtajmi olmalıyım.basindan geçen bayanlar bilgilendirirseniz sevinirim.
Zeynep_97 Hlya_35hsyn canım ben 9.haftanın sonlarında duydum baya geç olmuşdu ama bkledim şimdi 40.haftadayım Pazartesi doğumumuz var inşallah datısı sana♥️
Yasemin0728 Hlya_35hsyn canım başka doktorda gorun ona göre hareket edersin. Ben devlete gitmiştim 10 haftalıkken tek yumurta ikizlerimin kalp atışları duyulmadı aynı gün özele gittim ordada duyulmadi ertesi gün kürtaj olmustum
yasemin333 Doktor bilgi vermedi mi canım ben de 8 haftalık kürtaj oldum kendi düşmez mi diye sorduğumda düşse bu zamana kadar düşerdi dedi.Bi de tek doktorla kalma başka doktorlara da görün mutlaka
Hlya_35hsyn ozgei ben yarın başka bir doktora gidicem geç dollenmeden dolayida kalp atışı geç duyulurmus.
Gencdijle Sanırım 9. Haftada duymuştum hastanedeki ebeler kürtaj olabilirsin demişlerdi şu an 40+0’ım
Hlya_35hsyn ozgei geç döllenmeden olabilir benim 8 haftalik ama iki hafta geriden geliyor bence şans verilmeli
ozgei Hlya_35hsyn gecen haftaya gore de olmasi gerektigi gibi gelismemis ve kese sekli bozulmuş, yine de şans var mıdır? Bebek dogru duzgun gelişmemiş bile
Zeynep_97 Hlya_35hsyn onu tam olark bilmiyom sormakta aklıma gelmedi ne yalan söyleyim kese gözüküyordu ama atış yoktu ilk devlete gittim atış yok dediler iki hafta falan bkledim o zamn haftalarım karıştı hatta ya 9 yada 10.haftadaydım kesin sonra özele gttim orada da atış duyulmadı haftaya gel atış olmazsa durduracağız gebeliğini denildi o haftanın sonunda gttim Elhamdulillah rızkı veren mevla duyurdu atışları darısı sana inşallah.
ozgei Hlya_35hsyn gecem hafta 7+3 olmam gerekirken 6+1 ile uyumlu cıktı, bu hafta yerimde sayiyorum cok az bir ilerleme var 7+2 olmam gerekirken ortada ne bebek var ne kalp atışı.dogru duzgun ilerleme olmamış. Sat baz alinirsa bugun 8+4üm
Hlya_35hsyn ozgei Allah’ım hayırlısıni nasip etsin inşallah bekle bakalım doktor ona göre bisey söyler.
ozgei Hlya_35hsyn kesenin sekli duzensiz ve ustunde aktif kanama alanı var, gecen haftaya gore asagiya dogru yer degistirmis dedi, benim umudum kalmadı açıkçası, yarın farklı birsey duymayi beklemiyorum ama yine de gideceğim
Btm571 ozgei benim ilk gebeligim öyleydi canım kese etrafi kanama olmuştu düşük olcak dedi ve olduda ama istersen biraz daha bekle belki oluşur Allah’tan ümit kesilmez