Miniksusam93mr Aag123 olcemedi mi anlamadm hemen kalktm zaten. Bana daha az soyledi. Ilk defa gittm asistan gibiydi zaten 😕
Miniksusam93mr Bebus bu gittgm devletti .bayadr özele gidemedim ama haftaya gidecektm bunada gideym ddim böyle ddi 😒😣
Bebus Miniksusam93mr üzme kendini canım hem öyle bile olsa haftan ilerde inşallah bi kaç haftaya doğurursun sağ salim . Peki detaylı ultrason istedimi senden
Miniksusam93mr Bebus takip edelm önce ddi ama bidaha gitmeyecem oraya baska doktrma giderm o daha iyi açıklyo herşeyi. Küçük olur diye dusunuydm ama bu kadrda olacagni düşünmedim hic .sag saglm dogsunlr insallah cnm.
Bebus Miniksusam93mr aynen bide biliyomusun her ultrason cihanızın ölçümü aynı olmuyo . Belki o doktor yanılıyodur
Sry ikiprensannesiiii benim de rahimde perdeden dolayı gelisemiyordu 37de sezeryanla alındı 2650gr 45 cm olarak doğdu başta kuveze girmedi biraz iniltili nefes alıyordu sonradan alındı bı kaç saat durdu geldi sonrasında sütüm gelmediği için mama verildi o da ciğerlerine kaçmış o yüzden tekrar alındı 4gun kaldı