Fatma8988 Ftmsrbs sağlıkla büyütün. İlk gün bir cay kaşığı kadar gelirmiş 2 gögüsten toplam süt miktarı doyuyordur merak etmeyin. 2. Ve 3. Günler 2 cay kaşığına cıkarmıs her emmede. Zaten fazlası bebeğin sindirimine zararlıymıs rabbim gün gün arttırıyor.
Wonderanne Ftmsrbs Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 😍🤩🥰
Mineee35 Merve23 biraz zayıf 36 hafta iken 2600 dü ne kadar dursa o kadar kilo alır hareketleri de iyi hissediyorum ondan gitmek istemiyorum açıkçası
Merve23 Mineee35 hareket ve saglik durumu iyiyse sıkıntı yok.bende sanci çıktı herseyi iyiydi doktor gonderdi kendi sancimi bekliyorum.bu hafta yine kontrol.
Nurgokce Ftmsrbs geçmiş olsun gözünüz aydın. Eminim çok duygusalsınız şuan bebeğinizin tadını çıkarın gerisi gelip geçiyor başka ne olabilir ki bu hayatta bundan daha güzel anneliğiniz size hayır mutluluk huzur sağlık getirsin…
Ftmsrbs Mineee35 sizin açılmanız çok iyiymiş. Kendi sancım olmadığı için ikisi arasındaki farkı anlayamadım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
Ftmsrbs Merve23 yaparsınız inşallah o biraz da bebeğe bağlı oluyor sanırsam. Ama acısız sancısız bir doğum dilerim normal doğum korkulacak kadar değil. Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda zaten her şeyi unutuyorsunuz klasik bir laf olacak ama 😀