Şuan hastanedeyiz oğlumla. Kısaca özet geçicem çünkü çok ağrım var. Devlet hastanesinde doğum yaptım. Ebeler in gazabına uğraşmayım diye kendimi hazırlamıştım. Ama o kadar ilgililerdi ki en son hastaneyi yıktım sezaryana alın beni diye gelip de neden bağırıyorsun diyen olmadı. Doğuma gelince saat 3 gibi suyum gelmeye başladı. Susuz kalırsa diye korktum. Sancım olmamasına rağmen hemen hastaneye gitmek istedim. Sadece belimin aşağısonı sıcak suya tuttum. Eşim geldi hastane yolunu tuttuk. Açılma 2 xmdi nst de hiç sancı çıkmıyordu beklemeden suni sancı verdiler. Hemen kendini gösterdi tabi. Arada bir sancı geliyor. Ebeler kontrol ediyor saat altı gibi açıklığın 5 6 cm dediler sonrasında sancılarım o kadar sıklaştı ki bağırmıycam diye kendimi hazırlamıştım ama nafile. Bni görseniz neler diyorum dayanamıyorum falan diye. Aslında dayanılmayacak gibi değil. Sadece benim canım biraz kıymetlidir sanırsam o yüzden. Saat 8 9 giböi artık ıkınma istediği geliyor ben bağırıyorum sezeryanda sezeryan diye ebe gel seni doğurtacam dedi. Çatala çıktık 1 hafta öncesinde muayene olmuştum 37.haftada 3185 kilo gözüküyordu ama nasıl olduysa 1 hafta içinde 3700 olmuş oğluşum. Evet çatala bu yüzden çok ağrı çektim ebe karnıma bastırdı aslında iyi ıkındım ama oğlum gelmedi Bi türlü sonra kesi attılar ama hissetmiyosunuz hiç inanın. Zorlaya zorlaya çıktı oğlum. Sonrasında Bi rahatlama Bi rahatlama. Ama tabi afedersiniz popoma kadar dikiş attılar. Ağrı kesici aldım ama hala çok ağrım var. En zor kısım bence burası. Çünkü çektiğim sancıları hiçbirini hatırlamıyorum şuan. Açılma için de 36. Haftadan itibaren squat yaptım sadece o da günde 15 sefer anca uyumayı seven birisiyim sürekli uyudum hamileliğim de son haftalar da öyle hiç hareketli değildim sadece ev işi bildiğiniz sıradan. Şunun etkisi var mı bilmiyorum ama 1 haftadır hurma yiyorum ve iki gündür sabahları evleri emekleyerek gırgırladım. Sonuçta oğlum yanımda çok şükür emiyor ama yetiyor mu bilmiyorum. Dikişim çok bu yüzden çok ağrım var ama geçecek inşallah. Uzun oldu belki de heyecandan saçma yazdım ama bu arada Meryem Ana eli otu aldırdım eşime bugün. Ben doğumdayken okunacakları okudu. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama sanki çabuk geçti gibi zaman. Şimdi de çıkarmış kapanmasını bekliyoruz bakalım 😊 şarj aletimi almayı unutmuşum bu sebepten sorularınız olursa bugün yazamayabilirim. Hepinize kolay doğumlar diliyorum 💕 hoşgeldin davut Talha adınla yaşa