Anneolmayahasret Dilkk insallah canm yaa dedigim gibi iste siparis baya bi gecikti yogunluktan dolayi kargo getirmedi bende adet zamanim gecdi diye iptal etmistim.. suan sadece ov testi deniyorum insallah suyuda alicam bizde faydasini goruruz insallah
Userkbr Anneolmayahasret yok kuzum ya böyle aldım nasıl olduğunu bilmediğimden Çakşır dedim verdiler 😂
Anneolmayahasret Dilkk bende 53 gun omce oldum kurtaj😥 ilk adetimi oldum insallah ikinciyi olmam😥rabbim bizlerede saglikli sihhatli tattirir o duyguyu insallah kuzum
Anneolmayahasret Userkbr kökun kaynatma asamasini bilmiyorum canm ya🤦♀️aktara sor bence gebelik icin kullnacagini soyle yardimci olur
Dilkk Userkbr canim bide you tubeden gülbahar ölçü yaz onun videolarinda anlatiyor caksir kokuyle cogu seyi
Thsjdn Userkbr o keciboynuzunu o icecegni hic sanmiyrm canm insallah icer ama 😅benimki tadini hic begenmemisti
Userkbr Anneolmayahasret Dilkk Sinemisdemirag Thsjdn ya kızlar bu Çakşır kökünün tadı zıkkım gibi neden acaba yanlış mı yapıyorum kaynar suya atıp 2 3 dk kaynatıp 15 20 dk dinlendiriyorum 🥴 Çakşır kökü mü zıkkım kökü mü çözemedim 😂
Snglklc Userkbr bi an önce olsun emin ol yediği içtiği boşuna bu zamana kadar benim eşimde de aynı sorun vardı ameliyattan sonra ALLAH şükür ki oldu 2 yıl uğraştık bizde