Sinemisdemirag Kızlar ben kullandığım ay hamile kaldım yumurtala günü bırakın eşinize daha erken başlatın 1 ay içsin ayrıla havuç suyu da deneyin çok etkili Ben hepsini yaptığım ay kaldım İlk önce Allah’ın izniyle tabi ama etkili olduğuna inanıyorum
Anneolmayahasret Sinemisdemirag caksiri hangi marka kullandin canm benm esimde sorun var kullansakmi diye dusunuyorum bende
Userkbr Anneolmayahasret Dilkk Sinemisdemirag Thsjdn ya kızlar bu Çakşır kökünün tadı zıkkım gibi neden acaba yanlış mı yapıyorum kaynar suya atıp 2 3 dk kaynatıp 15 20 dk dinlendiriyorum 🥴 Çakşır kökü mü zıkkım kökü mü çözemedim 😂
Sinemisdemirag Userkbr aynen çakşır havuç suyu keci boynuzu eşine sen de sadece çakşır suyu içebilirsin canım
Anneolmayahasret Sinemisdemirag yaa aslinda bu ay siparis verdim ama kargo baya bi gecikti kullanam gereken günü gecirdim bide bazi seyler okudum cok fazla zarar goren olmus korktum.. iptal ettim ama aklimda kaldi yaa alip kullanmak
Thsjdn Userkbr canim caksir suyj icmedm ben ama esime hergun bi kasik keciboynuzu icirdm bir yemek kasigi arada kendimde iciydm pekmezden pekmez yari olmustu hamile kaldm bi sene snra insallah sendede etkisi olur ama pekmezi mutlaka icir
Sinemisdemirag Anneolmayahasret Süresi çok önemli ve ne kadar aldığın bende bir sağlık sorunu yoktu canım kimyasal geçirdim sonrası 2. Ay çakşır denedim ve kaldım bunu kullanıp ciddi sayıda hamile kalan insan var ama dediğim gibi kendinden emin olmak lazım
Dilkk Anneolmayahasret Canim bence kullan az miktarda ben ve esim herhangi bi zararini gormedik aksine yararli bence
Anneolmayahasret Sinemisdemirag bende kurtaj oldum cNm ustune gebelik kolay olur dediler kullanamk istedim tarifine uygun bi sekilde ama iste🤦♀️ ama alicam insallah bizde yararini goruruz
Anneolmayahasret Dilkk insallah canm yaa dedigim gibi iste siparis baya bi gecikti yogunluktan dolayi kargo getirmedi bende adet zamanim gecdi diye iptal etmistim.. suan sadece ov testi deniyorum insallah suyuda alicam bizde faydasini goruruz insallah
Sinemisdemirag Bu arada soğan suyunu da tavsiye ederim kızlar mide sorununuz yoksa ben aynı ay onu da yaptım ☺️
Berrasirin Sinemisdemirag canım ben havuç suyuyla soğan kürünü bir arada nasıl tüketebilir im ??yardımcı olabilirmisiniz
Thsjdn Userkbr o keciboynuzunu o icecegni hic sanmiyrm canm insallah icer ama 😅benimki tadini hic begenmemisti