ZeHRAa Babyboymom evet ya sağlıklı olsunlarda ilk gebeliğimde 25 klo aldım sonra hiç doğum yapmamış gbi verdim gidiyor suan ikiz gebeyim daha çok aliniyormus ikizlerde bakalım 😂
Babyboymom ZeHRAa bnm kız kardeşimde çok aldı ikizlere hamileydi ama şimdi görsen kıl gibi kaldı ikiz zor daha çabuk kilo verirsin 😊
Dimplesgirll 29+4 üm 8 kilo aldım bebeğimin kilosu da önden gidiyor du ztn son bir ayda 1 kilo almışım inşlah diğer aylar da bu şekilde devam eder yürüyüş yapmaya çalışın kızlar en azından yedikleriniz dengeleniyor
Eroluntombisi Eebbrruu sen gene 7 kilo almışsın ben hiç almadım sayılır sadece 3 kilo aldım 33 haftaligim 😅
deletedmom01 Eebbrruu senin iyi cok sukur 😊😊 Ben 48.kiloyla hamile kaldm suan 32.haftdayim. 3hafta once gittgmde 62olmusum😔😊 Ama subatta ve marta kilom sabitti 59kiloydum.. Birden aldim ama öyle aşırıda belli oluyor ama ben vucudumun ağirliğini hissediyorum doguma kadar 70 falan olurum diye uzuluyorum😔😔
Ilkannelik Eebbrruu şeker ayri birşey yalniz doyetisyene basvurabilirsin. Sana göre bir diyet programi cikartilir
Babyboymom ZeHRAa Çok iyiler şimdi 2 yaşındalar maaşallah! Onlar 33 haftalıkken geldiler sancıyla ama sonra sezeryana alındı kardeşim diğeri ters duruş diye tabi erkende olduğundan 15 gün kadar küvözde kaldılar sonra eve gittiler çok iyiler😊 Şimdi dünyanın en tatlı iki şekeri 😊💐