Kader56 Kızlar merhaba devlet hastanesinde eşimin sperm testini yapıcaz randevu aldık bugün sizce özel mi devlet mi aklımda kararsızlık var devlet biraz geç yapıyor muş sperm testini bekleme ihtimali varmış yanlış sonuç verirmi sizce ?
Anneolmayahasret Kader56 yok canm 2 3 saate cikiyo sonuc esinizin 3 gunluk cinsel perhiz suresi olsun
Elisah Kader56 bi arkadaşının eşi hem devlette hem özelde yapmıştı. özel pek ayrıntılı değilmiş. devlet üni hastanesi varsa vok daha iyi diyorlar
Anneolmayahasret Kader56 yok canm arkadasin yanlis demis en fazla 3 gun cinsel perhiz olmasi gereklii… sigara icmesin evet etkiliyo cunki spermi
Gloria13 Kader56 hayir kesinlikle 2 hafta perhiz olmaz sonuçlar yanlış çıkar 3 günlük perhiz idealdir arkadaşın yanlış söylemiş canım
Kader56 Anneolmayahasret dimi canm 2 hafta sperm olur yenilenmesi lazm 3 4 gün bencede iyi yanlış yönlendirmiş arkadaşım beni o zaman :)
Kader56 ilkbahar eşim çok sıkı çalışıyor çok sigara içiyor yapma diyorum ama yapmasam olmaz çok sık çalışması alışkanlık olmuş oturamıyorum diyor vari sigara içme diyorum dinledi beni azalttı ama bırakmadı işkolik bir eşim var :)
Mehtapakgl Kader56 yok be kuzum. Dünya para verirsiniz orda. Sadece 3 gün cinsel pehriz uygulasın. Hiç bişi olmaz.
Sevvde Kader56 biz de devlette yaptık canım 3 gün birliktelik olmasın denilmişti sonuçlar ertesi gün çıkmıştı
Kader56 Ayten456 devlete randevu aldım denicem birde özelde denicem bakalım aynmi kafamda soru işareti kaldı ama devlette de olsa inşallah sonuç iyi çıkar