Zuzuum Seyda90- aynısı kızımda benmde başıma geldi bende senin gbi aldırmayı düşünmüyordum ama eğer öle bişi varsa özel biçocuğu nasıl yetiştiririm öğrenmek adına nifty testi yaptırdım nifty 10 günde çıktı ve ben sonuç gelene kadar abartısız hergün ağladım yavruma kötü davranırlarsa ben onu koruyamazsam diye 10 günün sonunda da temiz sonuç geldi
Seyda90- Zuzuum bütün herkes olumlu sonuç almış birtane olumsuz sonuçla karşılşan duymadım duysaydım bende belki yaptırırdım..
Gizzz Seyda90- aldırma düşünceniz yoksa hiç kendinizi yıpratmayın derim. Ve bu testler yüzde yüz doğru sonuç vermiyor, zaten sonuç kağının en alt kısmında bu konuda bilgilendirmede mevcut.
kubrayusuf3 Seyda90- aldırmayacaksan kendini üzme hiç strese girme testi yaptırma bence. Öncelikle Allah hayırlı saglikli evlat versin insAllah🤲 bu testlerin yanılma payı yüksek ben hemsireyim. Ben ikili testi bile yaptirmiycam saçma sapan birşey soylicekler sonra 9 ay onu sen düşünüp çocuk normalse bile stresten anormal yapacaksın. Okulda kaç tane doçent hocamız testlerin güvenilir olmadığını söylemişti. Hatta hocamızın bizzat başına gelmişti down sendromlu demişler aldirmamis çocuk doğmuş sapasağlam. Ki diyelim ki down oldu … onlar da öyle tatlı ki tam bi sevgi yumağılar. Belki senin cennet anahtarın olacak Allah kimseye engelli evlat vermesin verene sabır versin bakabilme gücü versin onları bizlere cennet vesilesi kılsın InsAllah. Sağlık diliyorum 🤗
Uzm-Nurse Elifhusnam kesinlikle size katılıyorum … bizler yavrumuz sağlıklı mı diye o zarar görmesin diye fetal dna yaptırdık sonuç bekliyoruz. Yavrumun ne cinsiyetine daha sevinebildim doğru düzgün nede başka birşey o sağlıklı olsunda istersem 100 kilo olayım saçma başlıklar ve boş işler bazıları .
Mimikkk Seyda90- canım ikili testlerin bazen yanlış bilgi verebileceğini doktorum söylemişti bana. Bu sebeple 2’li 3’lü testi yapmadan direkt nifti testi yaptım. Bu sebeple üzme tatlı canını. Sonuç Yanlış olabiliyor bazen
merveakcy09 Seyda90- halamın gelininde 7/1 di canım oran düşün artık ama bebiş sağlıkla doğdu aldırmam diyosun ki bana göre çok güzel düşünüyorsun bolca dua edelim sağlıcakla Al yavrunu kucağına 🥰🌸
Nezosikra Seyda90- kalbini hiç bozma canım bence bi sorun yoktur benim kardeşimle yegenimede neler dediler neler💁♀️ cok şükür suan bi sorunları yok down sendromluda dediler hersey dediler sen dua et kalbini hic bir zaman bozma inslalah saglicakla alırsın bebegini kucağına 🤗❣
S-r-p Seyda90- benim doktorum burun kemiği oluşmuşsa down sendromu riski çok azdır dedi ama tabi kan tahliline de bi bakmak gerekir yalnız bu testlerin doğruluk payı yüzde seksen dedi ve diğer testler bu testlerden çok daha pahalı içim rahat etsin diyorsanız yaptırabilirsiniz dedi bazen de para tuzağı için yok bebek şöyle böyle diyorlar artık eminim çünkü çevremde o kadar çok bunu duyup sağlıklı doğan bebek var ki anlatamam ben diperlerini yaptırmadım takdiri ilahi dedim kaderde sakat olması varsa doğum anında da bi şey olabilir ya da doğduktan sonra da buna fa engel olamayız bizim imtihanımız olacaksa mutlaka olur
Suzi-1992 Seyda90- aldırmıcaksanız neden böyle bir test yaptırıyorsunuz ve kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz anlamıyorum gerçekten . Doğuöa kadar hep içinde bir sıkıntı olucak ve bu bebeğine yansıcak .
Seyda90- Suzi-1992 Doktorum bana sorma gereğinde bulunmadı direk 12. Haftada gel 2li tarama yaptırcaksın dedi.. ben yaptırmama ihtimalini oyüzden hiç düşünmedim.. birazda tecrübesİzlik tabi.. ama ben sıkıntıya girmedim artık içim rahat ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alcamı düşünüyorm..
Suzi-1992 Seyda90- evet içinizi rahat tutun hamileliğiniZin tadınızı çıkarın . Allah ım Bebeğinizi sağ salim Kucağınıza almayı nasip etsin .
Neslihankk Seyda90- kuuzm 2li test bi tani testi kesin sonuc asla vermez ihtimallere gore bi %de verir.yani maddi olarak biraz pahalı diye biliyorum icin rahat etsin istiyosan yaptir. Eğer burun kemiği gözüktüyse ense kalınlığı uygunsa Zaten down sendromu riski azalmış oluyo bence detayli ultrasyonunu bekle kuzum
14531453 BNm de ikili testte oran 1/50çıktı ,amniyosentez yaptırdık ve çok şükür olumlu aldık sonucu şimdi 34+2olduk,sizin de olumsuz bir durumunuz yoktur inşallah sıkmayın canınızı ,biz çok sıkmıştık ama gerek yokmuş 😉
Marazin_annesi Seyda90- canım banada doktor test yaptı ama benim sonuclarda bı sknti çıkmadı tam detaylı değil yaptığımız testler başka hastaneye gorunebilirsin dediler sıvı alıyorlarmış çok ağladım sonra bı abla başka doktora görün dedi sakın aldırma sıvı falan dedi down sendromu değilse bile öyle olur dedi bende ne galeye aldım ne detaylı ultrasona girdim nede başka doktora göründüm herşey allhtan normalde dön sendromu eşle kan uyuşmazlığı olduğunda oluyor hiç korkma Allah’a dua et bol bol rabbimneyi hayırlı goruyorsa onu versin inşallah 🙏 sağlıklı dogsunlar 😊 pozitif düşün aklını dahi takma o yône benim arkadaşımda dediler down sendromlu ilabilir diye sapasağlam masallah… Kaç ayliksin
albery Seyda90- benim hiçbi bilgim yok ama komşuma böyle demişlerdi aynı o da baya üzülmüştü ama sapsağlam doğmuştu cocuk