Tugce1803 hulya_1919 evet olayları biliyorum ama olsun güzel düşünüp güzel şeyleri kendimize çekicez❤️
hulya_1919 likapaa53 insallah canim Allah sanada nasip etsin benim biraz riskli kan pıhtılaşmam Var insallah sağlıkla devam eder
Anneolmayahasret hulya_1919 canm yarin direk hastaneye got ve igneye hapa baslansin aksatma hastaneye gitmeyi
Miniik hulya_1919 hayırlı olsun kuzum ben yanılmayacağını biliyordum valla yüksek Bi değer 4 gün varken hemen doktora git çok sevindim 🌸🤲
hulya_1919 Miniik yarin gitmeyi düşünüyorum canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah sağlıkla ilerler :))
Deri hulya_1919 hayırlı olsum canım Hamişsin🥰 ben adete 5 gün kala yapdım o kadar silikdi eşim benim kafayı yediğimi sanmışsı😁 güne güne dahada koyulaşdı şuan 5+1 inşaallah yarın kan tahlil sonuçlarımızı alcaz🙏🏻
Feyza_d hulya_1919 hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben test verdiğimde pozitif olunca çabuk çıkar negatif olunca makina ikinci taramayı yapar geç çıkar demişti :)
hulya_1919 Feyza_d :) valla hemen çıktı çnm gözlerime inanamadım çıksa bile silik çıkar diye düşünüyordum
Prensesannesi96 hulya_1919 bende dusuk yaptım Canm önceki doğumunu hiç aklına getirme dua edelim güzel sonuçlar alasın önümüze bakalım eskiyi düşünüp moralimizi bozmayalım duamızı edip Allah’a sığınalım her şerde bi hayır vardır 🤲🏼
hulya_1919 Prensesannesi96 öyle canim yarin doktora gidiyorum tedaviye başlıcak hayır olsun insallah bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu bu arada daha psikoloJik olarak toparlanamadım bile
Prensesannesi96 hulya_1919 Rabbim cennetinde kavuşturacak Bizi bebeğimzle bize şefaatçi olacak onlar 😍