hulya_1919 Prensesannesi96 amin canım insallah sağlıklı ilerler 5 aylıkken ölü Doğum yapmıştım ben korkuyorum şuan o yüzden
Prensesannesi96 hulya_1919 bende dusuk yaptım Canm önceki doğumunu hiç aklına getirme dua edelim güzel sonuçlar alasın önümüze bakalım eskiyi düşünüp moralimizi bozmayalım duamızı edip Allah’a sığınalım her şerde bi hayır vardır 🤲🏼
Wonderanne hulya_1919 hayırlı olsun düzenli vermeyen devam et yükselecek mi kontrol edin kadın doğuma gittiniz mi
Happybsrn Anneolmayahasret oo yaklaşmışsın sana yetişmm imkansız daha bitmedi benim adet 😀😀 inşallah tutar….
hulya_1919 Wonderanne Demin öğrendim sonucu yarin gitmeyi düşünüyorum doktoruma kan pıhtılaşmam var çünkü kan sulandırıcı iğne verebilir
Wonderanne hulya_1919 o zaman kesin git iğne kullanman gerekir Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 🤗🌸
Anneolmayahasret Happybsrn ahh insallah kuzum insallah pes pese insallah 🤲🤲gebe kalsam bile dert bitmezki dogurana kadar suan bile korkum var cunki😥rabbim kimseyi evlatla sinamasin cok zor valla yaa
mlsmrtgl Anneolmayahasret ne yapıyım kuzum uzanmaya devam yarın doktor kontrolüm var . Bakalım ne diyecek
likapaa53 hulya_1919 yaaa çok sevindimmm 😍😍 kendim öğrenmiş gibi, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ❤️ inşallah benimde 5 gün sonra pozitif çıkarsa hamilelik sürecinde birlikteyiz😍🤗
hulya_1919 likapaa53 insallah canim Allah sanada nasip etsin benim biraz riskli kan pıhtılaşmam Var insallah sağlıkla devam eder
Tugce1803 hulya_1919 hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin🌸