Cansu_ertem Fatma1605 bebek arabası geldi çok güzel çok beğendim ama önündeki bariyeri eksik geldi. Trendyol üzerinden verdim siparişi ama İnstagram sayfası var diye ordan iletişime geçtim mesaj attım. Dönüş yapmazlarsa ya da göndermezlerse iade edicem. Ama araba güzel beğendim
Odymerve Elelebaby den allroad 2 aldim ben kullanmadim daha bebis gelmedi ama gorunumu kumas kalitesi arabanin kalitesi gayet guzel icime sindi
Cansu_ertem Fatma1605 tommybaby sayfası. İnstagram üzerinden ulaştım bugün eksik parçamı kargoya verdiler haberiniz olsun instagram dada sayfaları Tommy baby
Tatlipapatya Ben de hepsıburada dan elele ranger 2 aldım.Ikı gunde geldı.Hafıf,sürüşü güzel,kalıtelı.Tavsıye ederım.Kendı sıtesınden daha uygundu fıyatı.
Pnryksl06 F6- Çok beğendim canım sürdüm bi kaç defa evde gayet güzel ve çok ağır değil hele portbebesi pusetten daha hafif 😊 içinde de yumuşacık pedler var portbebede kafa yastığı var. Ben çok beğendim yani ben😊
kedilervekaranfil Fatma1605 Çevrenizdeki bebek mağazalarını, yerel bebek mağazaları dahil gezip öyle karar vermenizi öneririm. Hatta bebek arabası satan tüm yerlere bakabilirsiniz züccaciyecilerde de oluyor çoğu zaman