elcinsadem karanvemabelinannesiyagmur kız anası ol sen kaynana postu açarlar senin için aman diyim 😂😂😂
karanvemabelinannesiyagmur elcinsadem Bencede kız anası iyidir🤣Yoksa hakkımda "kayınvalidemden nasıl kurtulurum okumuş ama cahil bu kadın"diye post açılır😂
elcinsadem Selin17 elizan uzaktan duyulan ezan sesi demekti dimi ? Bende çok beğeniyorum . Bende istiyordum eşim bir sabah Elçin olsun mu diye uyandı uykusundan 🥰 Bizde Elçin koyucaz Allah nasip ederse 🥰
elcinsadem karanvemabelinannesiyagmur hahahahah kaynanam ve görümcem postu bekliyorum ilerde senin gelinden 😂😂😂
Selin17 elcinsadem evet canım anlamı oydu 🥰 olsun Elçin de çok güzel Allah bağışlasın canım yavrularımızı inşallah ❤️
_Koncuy_ elcinsadem Defne ismini çok gördüm bu sene kendimde düşünüyordum olursa kız diye eledim bu yüzden 😁 onun dışında alin lina eva meva esila, toprak rüzgar asaf emir ömer poyraz çok fazla gördüm 😁
ecembugra53 elcinsadem bebepe isim koyarken annelerimiz anlamı güzel olsun o önemli 😊 sağlıklı olsun lar yeter 🤲🏻🤲🏻👼🏻
elcinsadem mavisaclibiranne yalnız rüzgar isimli çocuklar çok yaramaz oluyor inşallah senin ki farklı olur 😂 Rüzgar , Poyraz ve Ayaz 3 isim de ne kadar çocuk biliyorsam hepsi fırtına gibi 😂
mavisaclibiranne elcinsadem adi rüzgar olmasada yaramaz olur bizim oğlan🤣eşim ve bende pek uslu sayılmayız da😅🙈