elcinsadem Bence Erkekte Ali Asaf Kızlar da Zeynep Sizce başka hangi isimler bu sene çok fazla konuluyor ?
karanvemabelinannesiyagmur Mmrv00 Burak özçivitten öncede vardı ama koyan çok nadirdi oğlumun adı o zamanlar herkese garip geliyordu çevremizde ise hiç yoktu şimdi her yerde karan var😂
elcinsadem karanvemabelinannesiyagmur Karan adını duyunca hep al artık beni koynuna Karam diye bir şarkı vardı o geliyor aklıma 🥰 ilerde sevgilisi öyle sever oğlunuzu belki de 🥰
karanvemabelinannesiyagmur elcinsadem 🤣🤣hiç güleceğim yoktu nerden geldi aklına ya😂😂🙈İyi fikirmiş ama kayınvalide olarak önce ben mı öyle sevsem ki🤣😂🤪
Smgyy Artık bütün isimler nerdeyse 100 kişiden 30 u aynı isimli farklılık kalmadı. Hangisine ısınıyorsa anne baba ve anlama onu koymalı bence çünkü cocuklar ismini taşıyor
elcinsadem Smgyy koyanları yargılamak adına açılan bir post değil. Tabi ki kimin içine ne sinerse onu koyar . Sadece fikir belirtmek için açıldı 🙃
elcinsadem karanvemabelinannesiyagmur tabi sen şimdiden alıştır . Annem beni böyle seviodu der 🥰 şimdiden gelin kıskanıldı 😂😂😂
elcinsadem karanvemabelinannesiyagmur olmuşsun sen 😂 Bir kız annesi adayı olarak vay bizim kızların haline diyorum 😂😂😂
karanvemabelinannesiyagmur elcinsadem valla birkaç seneye sevgili yapmaya başlayacak salmıyolar çocumu🥺😂benimde kızım olacak😂kız analığı mı yapsam kayınvalidelik mı pek bilmiyorum😂🤪
elcinsadem karanvemabelinannesiyagmur kız anası ol sen kaynana postu açarlar senin için aman diyim 😂😂😂
Dserin1 Benim ki hiç yoktur 🥰 çerkes ismi “Marisa” yanına inci ekledik sanki her yer inci gibi geliyor şimdi ☹️