bebegim_28 Cemrenur Amin canım cümlemizin inşallah yeter ki sağlıklı hayırlı evlatlar versin yokluklarını yaşatmasın rabbim 🤲
Sevcandumaan bebegim_28 benim Çin takvimi de yalan oldu nub’ta 😂 her ikisi de kız diyordu erkek cinsiyetimiz😂
bebegim_28 Sevcandumaan 😁 ben çin ve Rus takvimine baktım eçkız diyordu o tuttu sanırım bi kız biri erkek dedi ki Rus tuttu 🤭
Nezosikra Cemrenur benimde 12 haftada 1/80 kiz dediler bende merakla bekliyorum acaba değişecek mi diye
bebegim_28 Nezosikra 12 haftada bir şey demedi bize doktorumuz erken diye arkadaşıma %90 kız dediler 15 haftada erkek dediler 😂
Nezosikra bebegim_28 darısı benim basima inşallah canım 🤗iki kizim var Saglikli olsunda bide oglum olur inşallah 🤗🤗
Zuzuum bebegim_28 yaşını yıla göre mi aya göre mi yazdın ben mesela aya göre yazdım kız çıktı yıla göre yazınca erkek çıktı gebe.com da gün ay yıl olarak yazılıyo orda daha doğru ihtimali çıkar bibak istersen onada🤩
bebegim_28 Nezosikra rabbim gönlüne göre versin sağlıkla versin inşallah 😊 benim de ilk bebeğim ilk kızım 😊
bebegim_28 Buseersoy hiç yapmadı bişey söylersem erken olur dedi 15 gittik göstermedi şimdi 17 de gittik hemen gösterdi
Buseersoy bebegim_28 banada aynısı dedi 1hafta sonra gel diye 12haftalık benimde ben zorladım erkeğe benziyor dedi bi oğluşum var kız çok hisediyorum bide ikili tarama testini yapan doktorda Kıza benziyor dedi
Nezosikra bebegim_28 inşalalh canım cümlemizin benimde 2 prensesim var kızlar illede bide oglumuz olsun istiyor cadılar 🤷♀️🤗🤗
Anne-olmak2 bebegim_28 aynen bende herşey erkek diyordu belirtilerde ama Allah bana kız çocuğu nasip etti 😍🌸23+6olduk 17 haftam bittiğinde öğrendim bende
Lydia bebegim_28 bende de Çin takvimi, yüzük testi hepsi yalan oldu. Doktor %70 kız demişti Çin takvimi ve yüzük testine görede kızdı ama oğlumuz geliyor çok yakında 😍😂😂
bebegim_28 Zuzuum heee ama benim baktığım yerde adet dönemi ve doğum tarihini gün ay yıl olarak yazıyordum öyle çıktı erkek olarak