bebegim_28 En baştan beri hiç kız hissetmedim hep erkek hissettim bizim için cinsiyet hiç önemli değil tabi ama bugün öğrendik ki kızımız olacakmış rüya da bile erkek gördüm 😊😊
Ysmnn_38 bebegim_28 ben deee🙈 Çin takvimi yüzük testi rus takvimi hepsi yalan oldu😂 rüyamda 3 kez erkek gördüm ama kızım olacağını öğrendim :) çok şükürr sağlıklı bi şekilde inşallahh🥰
bebegim_28 Ysmnn_38 Amin inşallah canım yeter ki rabbim sağlıklı hayırlı olanını hayırlı evlat versin 🤲
Gzmsydr bebegim_28 benimde çin takvimine göre kızdı ama başından beri erkek bebek rüyası gördüm hatta 15 haftada kız dediklerinde bile erkek rüyası gördüm daha sonra 20 haftada erkek oldugunu öğrendim cinsiyetimiz değişti :)
Btl_89 bebegim_28 evet o Çin takvimi bana da yalan söyledi erkek çıkıyordu hep kızmış 😂😂sağlıklı oldun yeter allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Ern bebegim_28 bende rüyalarımda hep erkek çocuğumun olduğunu görüyordum ama sonra kız olduğunu öğrendik 🥰 35+2
Nezosikra Cemrenur benimde 12 haftada 1/80 kiz dediler bende merakla bekliyorum acaba değişecek mi diye
bebegim_28 Cemrenur Amin canım cümlemizin inşallah yeter ki sağlıklı hayırlı evlatlar versin yokluklarını yaşatmasın rabbim 🤲