glsm41 Arkadaşlar ebebek ten alışveriş yapan var mı kaç günde geliyor acaba Cumartesi akşam yaptım bu hafta gelir mi sizceee? İl dışına çıkıcamda🤦🏻♀️
Melike3777 glsm41 canım benimkiler genelde hep 2 3 günde geliyordu ama yakın zamanda sipariş vermedim yoğunluk devam ediyorsa belki geç gelebilir
Kadiss glsm41 3 unde sıparıs verdim ama hala elime ulasmadı aldıgım urunun biri kargoya bile verilmedi henuz
DamlaNur29 glsm41 bende dün sipariş verdim mesajda geldi e bebekten tıkladığım linkte kayıt yok yazıyor yazılanlara göre baya geç geliyor kargolar
Denizkaplan glsm41 5 günde geldı ama suanda trendyoldan aldıgm seyler bır hafta kargoda bekledı gttım aldım kendım kargoyla alakalı ebebek hemen kargoya beryor
Nesslihan Ben Perşembe akşam vermiştim. Cumartesi kargoya verildi şu an bağlı olduğumuz İl e gelmiş. Gün içinde ilçeye gelir herhalde ama acaba adrese mi teslim ediliyor bende onu merak ediyorum.
Kadiss DamlaNur29 ilk basta bende de kayıt yok yazıyodu canım ama sonradan kargoya verildi diye msj geliyo 😊
Emrasf DamlaNur29 bende dün sipariş verdim bana da bugn link geldi ama kayıt yok diyor nye böyle bilmiyorum
Maviada glsm41 Birçok kez alış veriş yaptım hepside çok hızlı geldi. Aynı gün kargoya verilen bile oldu diğer alış verişbyaptigim sitelerden çok daha hızlıydı.
DamlaNur29 Emrasf yoğunluk var virüsten dolayı 1 haftaya gelir herhalde canım benim acelem yok gerçide
Nesslihan Maviada ya ben uygulamadan sipariş verdim ilk defa o yüzden kafam karıştı. Adres istiyordu evin adresini yazdım herhalde eve gelir
glsm41 Hepinize teşekkür ederim😊 ebebek sitesinde PTT karşıya verildi yazıyor mesajda geldi ebebekten ama Kargo takip e bastığımda Kayıt yok yazıyor o yüzden biraz kafam karıştı aslında