1ipek- Yaso12 benimde ilk hamileligim ,kasik agrim basindan beri vardi,goguslerim cok hassas,dunde mide bulantilarim basladi😔
Aysgllyurtss 1ipek- adetin baya gecmis degerine gore hamilesin ama deger dusuk.Benimde 9 cikmisti 2 gun sonra kanamam oldu ve 1.80 e dustu yani kimyasal gebelik gecirdim.2 gun sonra tekrar kan ver 18in uzerine ciktiysa saglikli gebelik dmeek😍
1ipek- Aysgllyurtss yok canim bu deger 19 gun onceydi, 2gunde bir artmisti degerim ,6haftalik olduk çok şükür 🙏
1ipek- Yaso12 aynen valla bi anda basladi benim, bende diyordum bulantim yok boyle gidecek heralde diye😊
yorgun21 1ipek- canim benimde silikti ve 9 çıkmıştı yine test yaptım silik ti ve kimyasal gebelik oldu benim ki INŞALLAH senin öyle değildir
Deletedmom320 OlgaArslan canım normal karından ultrasonla bakınca mı göründü kese bende pazartesi gidicem ve tam beş haftalık olacak keseye bakacak görünmez diye düşünüyordum
1ipek- Deletedmom320 karindan gorundu canim,ama cihaz durumuna gore degisebilir, arkadasimin 6.haftada gorunmustu kese baska bi hastanede
Deletedmom320 1ipek- yaa çok mutlu oldum o zaman benimde görülebilir inşallah pazartesi günü teşekkür ederim bilgi için🤗🤗