1ipek- Kizlar son adet tarihim 15mayis,beklenen adette 12haziran.Dun kasik agrisiyla acile gittim betahcg istedi doktor.Degerim 8 çıktı.bugunde idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti.Bu durumu yasayanlar varmi, sizce bu degerim yukselirmi
Evinttnc 1ipek- canım 5 üzerin deki degerler hamilelik gösterir fakat seninki çok çok yeni olduğu için 2 günde bir baktır değerlerine inşallah bebeğin senindir 🤲🏻
Ahsen-_- 1ipek- korkma canım ben 4.9 değerle öğrendim binbir dualarla sakinleştirmiştim o zaman kendimi 🙈 şimdi 18+4 olduk çok şükür kızım olucak inşallah 😇 seninde değerin yükselir hayırlısıyla inşallah
Hlse 1ipek- canm hamilesin bende adetten birgun once kan verdi. 7 cikti dusun yani seninkine daha 4 var boyle yuksek hamilesin canm yukselir
canbebegim0 Benimde 16 cikmisti ilk testimde ve idrar testi silikti test yaptirmaya devam et canim 24 saatte iki katina cikiyorsa hamilesindir :)
ElanrBlkc 1ipek- canısı ben adete 10 gün kala öğrendim. İçini ferah tut sen 🥰38. Haftyım şuanda. Doğumu bekliyorum 🙈
Evinttnc 1ipek- erken öğrenmişsin korkma inşallah bişey olmaz vardır 2 günde bir baktır betahcgni canım 😘
1ipek- Hlse ayyy agzindan bal akiyor canim insallah 😍rabbim sag salim kucagimiza almak nasip etsin minnoslarimizi
Hlse 1ipek- gercekten hamilesin benimde ilk hamileligin 2 aylik olduk bende adetten bir gun once yaptim 7 cikti cok fazla kan tahlili yaptirma canm bak benim ilk gebeligim cokta takma oluruna birak zaten doktora git oda soyler ben bir defa tek kan tahlili yaptim 6+2 kalbini ve kendisini gordum canm sen hamilesin benim icime dogdu
Hlse 1ipek- bak birde test yaniltmiyot ben 9 ay dir cocuk istedim ve surekli test yaptim gecen ay test yaptim cikti yaniltmadi be surekli test yapardim dusun
1ipek- Hlse benimde ilk hamileligim cok degisik hissediyorum kendimi,ne guzel soylemissin oyle yerimmm♥️♥️
1ipek- Hlse 2yildir evliyim bende her ay kac tane test yapiyorum varya inanamazsin artik hobi olmustu bende test yapmak😀
Hlse 1ipek- zaten icine dogar bende de oyle oldu ve degisik oldum hamile hissettim yaniltmadi yani canm seninde oyle