sweethome1000 canim soyle soyleyeyim o zamn ben ilk gundn beri belki hatirlarsn iyimi degistireym mi emin degildim cok anlayisli gibi gelmedi demistim ben panik atak hastasiyim bunu takiplerimde kendisine bildirdim spinalde zorlanabilecegimide soyledim panikleyebilrm kriz gecirebilirm dedim hicbr zman ciddiye alip uzerinde durmadi spinal yapiyorz biz bisey olursa sakinlestrci yapatz ederz dedi ben itiraz edemedm ve ameliyatta aynen tahmin ettgm gibi uyusunca bedenimi hissetmeyince atak gecrdim ciddi sekilde nefes alamiyrm uyusturun beni dedim aglamaya basladim sakin ol aliyosun su bu diye diye bi sure aonra sakinlestrici yaptilar hastaligim konusunda o anda ve sonrasi dahil asla saygili destekleyici degillerdi sanki ilk kez boyle bi hastalik goruyorlarms gibi bir tutumlari vardi bu beni cok yaraladi cunku ben uyarmistm tam tersi onlar ben panikleyince telas olmuslar yok korkmuslar hatta hemsirenin birinin cok acayip bir cumle kurudgunu duydum benim uyudugumu dusunuyordu sanirim gozum kapali oldugu icn yani ben bunu soylemistm eger hosnut olmayacaklarsa genel anestezi yapabilirlerdi arada tanidik oldugu icin duydum bu soylenenleri ben onlari zorda birakip uzmemek icn bu konuda sesimi cikarmadim bu anlattiklarim sende de kalirsa sevinirim.Sonrasinda artk karin bastrma muayenesinde bile bi ah desem sakin ol sakin olmayi ogren gibi seyler duydum doktrdan olamayisim panik atak hastasi olmamdan olanilirmi diyemedim tabi,ameliyat onceside benim narkozlu durumlarda uyusma sorunumda var uyusmuyorm bunu size bilgilendirmek adina soyleyeymde siz daha iyi bilirnsz dedim hemen sen bize birak herseyi karisma vs seklinde laf bogazima tikildi o yuzden asla tekrari olsa gitmem kendisine cunku onemli olan iyiligi hic sorunsuz dogum hamilelik geciren insanlarla sakince isini yaparken gostermek degildr ekstra durumu yada rahatszligi olan biri oldugunda da daha sevecen ve destekleyici davranabilmektr ben burda o tarz doktora sahip bir suru hamile okudum mesela.Ameliyatta bi sorun olmadi uygulama vs yonunden o sebepten dedigim gibi senin ekstra bir durm flnda yoksa cok memnun kalarak gecirebilirsn olumsuz dusunerek girme guzel dogumlar diliyorm ins ☺🤗