Thesra Mervecan Sağolll şekerşm güzel temennilerin için rabbim yar ve yardımcınız olsun sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah🙏🙏🙏❤❤❤
Busra__ Thesra yok anacım şuan tokatta degilim memleketteyim esimin işi yuzunden 7 aydir bu ay sonu giderim anca tokata yaprak olmayinca sarma da yapamicam yani bebegim😢
Thesra Busra__ Olsun şimdi pazarlra geliyo taze taze mis gibi bir tokatın orjinal yaprağını tutmasada onlrla idare etmek gerekşyor canım napcann off benşmde canım çekti hee ama baharat var dolmanın inde ben onuda yiyemiyorum😒😒😒
Busra__ Thesra ne zor durumlar boyle saramasamda elbet vardir bi tanidigin dolabinda sarmasi nasipliyim o yonden canimin istedigi herseyi buluyorum bi yerden cok sukur sende cok az baharatli yap canim azda olsa ustegin gecsin 😍
Thesra Busra__ Ohh ne güzell o zamann 😍🤗🤗ye ye yememezlik yapmaa ben azda olda olmuyoo işte yemesemde olur aman 9 ay şarküteri yememiş insanım iradem sağlamm biraz daha yiyemesem bişi olmaz🤭🤭🤭
esmaefe Doktorum elma suyu iç her gece yatmadan dedi. Tüm vitaminler elmada bulunuyormuş. Sıkamıyorsanız da bol bol elma yiyin. Ayrıca ceviz muz salata balık kırmızı et süt yoğurt bunlar bebeğin gelişimi için önemli