Busra__ tubatayfun vallahi sabah kalktigimda kahvaltiyi bile zor yapiyorum huyum degil yiyemiyorum yani kalkar kalkmaz istahim olmuyo bide süt icsem iyice kotu olurm heralde 🙈😢
tubatayfun Busra__ bende sevmem sut yumurta muz pekmez ama zorla yiyip iciyorum dogum etdigim zaman en cok sevinecegim sey bu sut yumurta muz pekmez birakacagim 😂
Busra__ tubatayfun bende pekmez sevmem 1 2 kere ekmek le yemisimdir oda 1 lokma sut yumurta yerim ama hergun yumurta yemem insan bıkıyo vallahi😂😂
Busra__ tubatayfun aynen canim sevmesekde mecburen yiyoruz yarasın kuzulara insallah ikizmi bebisin kac aylik
tubatayfun Busra__ yediklerimiz hepimizin bebislerine yarasin Evet ikiz 😍25+1 olduk cok sukur persembe gunu kontrolumuz var Bakalim nekadar buyumusler 😍
Busra__ tubatayfun ohh masallah sağlıcakla alırsın insallah canim kucagina cinsiyetleri ne bebislerin😍😍 bende 16+2 yim canim oğluşum olucak benimde ❤
Thesra Busra__ Offf sorma ya valla bişey bulamayınca o anda eskiler avucunu yala 3 kere derlerdii sende öyle yapp 😍😍
Thesra Mervecan Ohhh afiyet bal şeker olsun canımm en güzel tatlar mideye bebeğede şifa olsunnn🤗🤗 Evet son 10 kilomuda verince benden iyisi yokkk valla😍😍
Busra__ Thesra yok anacım şuan tokatta degilim memleketteyim esimin işi yuzunden 7 aydir bu ay sonu giderim anca tokata yaprak olmayinca sarma da yapamicam yani bebegim😢