sirdaass melisguzelvarol isim seçeneğiniz ne kadar çok olursa o kadar uzlaşamazsınız bu ne 8 isim birden acabaya düşmüşsünüz 🙄
melisguzelvarol Elvinmelvin 132025 senemyavas Aslihansan Carolina Carolina Mucizem7 Duduars sirdaass sirdaass GebeAnne Neslihan__33 Blcns Eemmyy Pankek Yasammm_ Aysetk RuzgarsMommy Deletedmom262 Selimem Ryhn_ckr bbhhrr5289 Zeynepmina mavisaclibiranne Defdef22 Defdef22 karanvemabelinannesiyagmur İki isim koyacağız.Ya Poyraz Ege yada Rüzgar Ege olacak:)Teşekkür ediyorum cevaplarınız içinde❤
sirdaass melisguzelvarol isim seçeneğiniz ne kadar çok olursa o kadar uzlaşamazsınız bu ne 8 isim birden acabaya düşmüşsünüz 🙄
Mucizem7 melisguzelvarol kararsız kalmanız ikiniz içinde zir oluyordur ama ilk begendigim Ege oldu ama Emir de güzel isim .inş esinle anlaşıp oglusuna güzel bir isim.koyabilrsiniz
Carolina Egeler de yaramaz oluyor bu arada. Sizin ve eşinizin seçtiği isimlerle kombin yapabilirsiniz aslında niye canınızı sıkıyosunuz. Ali emir, poyraz ege, poyraz ali, emir asaf, ali asaf, rüzgar onur….. Gibi.
Carolina Ayrıca çevreye de fikir sormayın kimsenin beğenmesi ya da beğenmemesi önemli değil sizin çocuğunuz sonuçta. O hatayı biz de yaptık erkenden ismini söyledik annem beğenmedi herkese de söyleyip duruyor ay bu ismi koyacaklarmış ne anlamı var yani falan diye. Biz beğendik onu koyucaz diyorum her seferinde. Bi daha hamile kalırsam özellikle anneme ismini söylemicez.
Aslihansan melisguzelvarol eğer kerim koyacaksanız Allahın isimlerinden olduğu için başına abdül getirmeniz gerekiyor diye biliyorum tek başına kullanmak pek doğru değilmiş canım 😬
senemyavas İki isme karşı değilseniz poyraz ege çok daha uyumlu olur hemde ikimizinde istediği isimler olur Ben de oğlum olduğunda Ege koycam inşallah
132025 melisguzelvarol benim oğlumun adı da emir banada emirler çok yaramaz olur dediler ama 3 yaşına giricek 5 gün sonra ama yaramaz değil sadece her çocuk kadar hareketli
Elvinmelvin melisguzelvarol Ali Asaf ve emir çok arapvari geliyo bana.ege eğer yozgatliysam, Ankaraliysam asla ege koymam.bi anlamı olmalı.Kerim ismine bayılırım bende hep isterim ama esim erkekler dalga geçiyomuş.Ruzgar güzel bir isim bence.Doruk ve Armağan ismide çok guzel
Zeynepsa melisguzelvarol sen kabul etmemekte diretiyosan eşinin diretmesi de normal değil mi.İsim koyma hakkı bana kalsa annenindir ama türk toplumu işte.