Kirpapatyasi Aydeniz09 bende 30 a girdim ama bebeğim 32 görünüyor. Kaç kilo şuan bebekleriniz? Bana iri bebek dedi ama 1400kg dı bi hafta önce 😊
Yesim122 Kirpapatyasi bizfe 30+2 hastaneye gittik 1530 gr cikti ama iri bebek demedi normal haftasiyla uyumlu dedi boyuda 39 cm🙂
Kirpapatyasi Buselensi benimdeer ve ufaktan çatlamaya basladım bunları hissettiğimden beri bende aynı böyelyim
Aydeniz09 Kubrabalik Kesinlikle öyle önceden hazırlamak lazım ne olur ne olmaz. Bizim de tayin çıktı taşınma falan derken yolda doğurmasam iyi😅
Kubrabalik Aydeniz09 sagsalim dogsunlarda artık nerde doğururuz bilmem 😁karşı komşum da hamileydi 34 haftalık bugun kucaginda bebekle açtı kapıyı her ihtimale karşı hazırlıklı olmak gerek demek ki
Aydeniz09 Buselensi İnanın hiç bilmiyorum imkanınız varsa kendi evinizde yapın aileniz gelsin. Ben el mecbur memlekete gideceğim 😣Doktor yol vermese de mecbur gideceğim 😣 Araya taşınma falan da girdi. Okadar zor durumdayımmm ki😣
Aydeniz09 Ecenaz345 bizim de tutarsa evlilik yıl dönümüne denk gelecek😅 Aman deyimmm tutmasın evlilik yıl dönümünü oğlumun doğum günü olarak kutlamak istemem😅😅
Tugrafatma Busra221 ben de az hissediyorum bu ara sıcaklardan mayıştı sanki bebeğim dürtüp duruyorum kıpırdasın diye 😂
Sinem33 Bktbll merhaba ben de 30 hafta ya girdim girmemle birlikte özellikle gece bacaklarım kasıklarım çok ağrıyor uyuyamıyorum:( demekki normal mis buda birşey :(
Bktbll Sinem33 aynen canım herkes yasıyormuş bu ağrıları napalım sabredicez benim bazen sırtımda da agrı oluyor allah yardımcımız olsun hepimiz sağ salim kucagımıza alalım bebişlerimizi 💕
Kirpapatyasi Yesim122 yaa buna sevindim benim doktorum baştan beri haftasından ilerde gittiği için hep iri diyor tabii saglikli olsun da. Gozumde koca yanakli bisey canlaniyo 😄